Foto: Publicitātes foto
Skatītājiem Latvijā pieejams jauns, aizraujošs "discovery+" dokumentālā filma divās daļās "Kima pret Kanji: Šķiršanās" (Kim vs Kanye: The Divorce). Divsēriju darbs atklāj Holivudas visvairāk apspriestās šķiršanās aizkulises, piedāvājot arī intīmu ieskatu sabiedrības dāmas un repera sarežģītajā laulībā.

Ar līdz šim nebijušu pieeju tiesvedības procesā iesaistīto juridisko komandu darbam seriāls sniedz daudzpusīgu ieskatu tiesas procesā un tā aspektos. Skatītāji var iepazīties ar dramatiskiem notikumiem tiesas zālē un arī ārpus tās. Tie ietekmēja un mainīja tiesas prāvas iznākumu.

Pirmā no divām dokumentālās filmas sērijām ir par slaveno reperi Kanji - šķietami ģēniju, kurš cīnās ar dažādām likstām un cenšas tikt galā ar mediju uzmanības spiedienu. Sērijas garumā skatītāji var sekot līdzi repera un Kardašjanu ģimenes saspīlētajām attiecībām, kā arī problemātikai, kas rodas, dzīvojot slavas gaismā.

Bet otrā sērija ļauj ienirt Kimas pasaulē, arī emocionālajos pārdzīvojumos, kurus izraisīja skandalozā šķiršanās. Materiāls stāsta par smagām sekām, kuras izraisīja Kanjes uzsāktā nomelnošanas kampaņa.

"Kima pret Kanji: Šķiršanās" ir iespēja ieskatīties abu zvaigžņu laulībā, viņu karjerās un ģimenes dzīvē. Dokumentālais seriāls meistarīgi ataino abu slavenību kopdzīvi un individuālos šķēršļus, sniedzot iespēju skatītājiem uzzināt šķiršanās procesa aizkulises.

Jaunais seriāls skatāms straumēšanas platformās "discovery+" un Go3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!