Foto: Privātais arhīvs
Jaunās māmiņas statusam gatavojas kādreizējā LNT šova "Latvijas princese" dalībniece Nika, kura vēlāk plašu atpazīstamību iemantoja kā fitnesa trenere, bet tagad pievērsusies "hipnokoučingam". Agrāk zināma kā Nika Linde, tagad izskatīgā dāma godājama par Niku Todavčiču, un viņas ģimenē gaidāms papildinājums.

Efektīgā dāma jau ir māmiņa diviem dēliem, un ceļā uz šo pasauli ir viņas trešais mazulis – Nika saviem 35 tūkstošiem sekotāju parādījusi ultrasonogrāfijas attēlu. "Mums jauns posms," vēsta skaistule no kalniem Itālijā.

Niku Lindi Latvija iepazina 2009. gadā, kad viņai bija 22 un meitene piedalījās izklaidējošā TV šovā "Latvijas princese", kas faktiski tiražēja nākamās sabiedrības dāmas un ballīšu lauvenes. Pagājuši gadi, un Linde izauga par pieprasītu fitnesa treneri, kuru kaitināja atgādinājums par jocīgo LNT šovu.

Ne viena vien dāma novērtējusi Lindes piegājienu sporta treniņos – tieši, skarbi, nekādas ucināšanās. Linde arīdzan pamatoti dēvējama par influenceri – "Instagram" vietnē viņai seko tūkstošiem cilvēku Kā atzīst viņa pati, ļoti daudzi atbiruši pēc tam, kad viņa pamainīja darbošanās virzienu – nevis tikai "kačāt dibenu", bet meklēt dziļākus iemeslus sieviešu neapmierinātībai ar sevi. Tagad Nika Todavčiča nodarbojas ar to, lai "padarītu cilvēkus laimīgākus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!