Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA
Amora bulta mūs var ķert absolūti jebkur – sabiedriskajā transportā, pusdienojot kādā kafejnīcā, ejot pa ielu vai darba vietā. Īpaši, ja darba vietā jāspēlē karstasinīgs mīlas stāsts, kuram vēlāk sekos kinoskatītāji visā pasaulē. Patiešām daudzu Holivudas pāru romantiskās attiecības aizsākušās filmēšanas laukumā, kur nebūt ne vienmēr viņi atveidoja iemīlējušos pāri.

Ādams Brodijs un Leitone Mīstere


Viens no skaistākajiem Holivudas pāriem satikās filmas "Mīlas nedienas" ("The Oranges") uzņemšanas laikā. Mīstere gan vēlāk atzina, ka savā topošajā vīrā jau bija iemīlējusies laikā, kad viņš filmējās kulta seriālā "The O.C". Pāris sāka tikties 2013. gadā un pēc dažiem mēnešiem saderinājās un apprecējās. Brodijs un Mīstere šobrīd audzina divus bērnus, bet 2023. gadā atkal apvienojās filmēšanās laukumā, strādājot pie filmas "Mežonīgā upe" ("The River Wild").

Toms Henkss un Rita Vilsone


Toms Henkss ir Holivudas dzīvā leģenda. Viņš filmējies daudzās izcilās filmās un vienā no tām sastapa arī savu mūža mīlestību. Pāris satikās 1982. gadā filmas "Bosom Buddies" uzņemšanas laukumā. Lai arī daudzi vērotāji no malas romantiskas jūtas starp Henksu un Vilsoni pamanīja uzreiz, pāris nesteidza par jūtām runāt atklāti. Tikai 1987. gadā abi publiski sāka satikties un jau 1988. gadā apprecējās.

Sāra Mišela Gelāra un Fredijs Prinzs jaunākais


Viens no retajiem Holivudas pāriem, par kuriem neko daudz no dzeltenās preses lapām neuzzināsi. Šķietami ģimenē valda īsta idille, kuru abi sargā no kameru zibšņiem. Taču publisks pāris ir un paliek publisks, un par viņu mīlas stāstu mēs zinām gana daudz. Gelāra un Prinzs jaunākais satikās filmas "Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā" ("I Know What You Did Last Summer") uzņemšanas laukumā. Romantiskas jūtas gan uzreiz neuzvirmoja, un tikai dažus gadus pēc filmēšanas beigām pāris sāka satikties. Publiski par attiecībām viņi paziņoja vien 2000. gadā.

2022. gadā pāris nosvinēja savu 20. kāzu gadadienu, kurā Prinzs jaunākais atsauca atmiņā savu dalību Hovarda Stērna šovā 2001. gadā. Šova laikā Stērns ar aktieri saderēja, ka attiecības ar Gelāru nebūs ilgas, taču acīmredzami, ka derībās uzvarēja mīlestība.

Havjers Bardems un Penelope Krūza


Bardems un Krūza iemīlējās no pirmā acu skatiena, kad abiem bija lemts sastapties filmas "Jamon jamon" uzņemšanas laukumā. Kaut arī abu starpā valdīja romantiskas jūtas, tomēr pāris attiecības uzreiz neuzsāka, jo tajā laikā Krūza bija 16 gadus jauna. Tika nolemts nogaidīt dažus gadus līdz aktrise sasniegs pilngadību, bet daži gadi pārauga apaļos 16. Pāris attiecības uzsāka vien 2008. gadā, kad kopā filmējās "Vikija, Kristīna, Barselona". Divus gadus vēlāk viņi apprecējās un šobrīd audzina divus bērnus.

Dženifera Konelija un Pols Betānijs


Vēl viens noslēpumains Holivudas pāris, kurš reti nokļūst dzeltenās preses uzmanības centrā. Konelija un Betānijs iepazinās 2000. gadā "Brīnišķais prāts" ("A Beautiful Mind") uzņemšanas laukumā. Taču attiecībām uzreiz uzplaukt nebija lemts. Tikai pēc 2001. gada 11. septembra teroraktiem Konelija saprata, ka mīl Polu. Un viņa nevilcinājās – Konelija pati bildināja Polu vēl pirms viņi bija sākuši satikties. Pēc gada pāris apprecējās un ir kopā joprojām.

Rakstam tika izmantota informācija no "10 Couples Who Met on the Set of a Movie or TV Show".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!