Foto: Privātais arhīvs

TV raidījuma "Māmiņu klubs" līdzšinējā vadītāja Kristīne Beitika jaunajā sezonā šajā ampluā vairs nav redzama – viņas vietā pārraidē nākusi cita dāma. Pati Beitika 25. augustā Ogres slimnīcā laida pasaulē savu otro atvasi, pati māmiņa par to paziņoja internetā.

Beitika sagaidījusi savu otro meitu. Jaundzimusī nosaukta par Katrīnu. Beitikas un viņas vīra savienībā jau aug divgadniece Elizabete.

Bijusī "Māmiņu kluba" seja detalizēti vēstīja par jauno dzīves pagriezienu: "Piektdienas vakarā mūsu ģimenei pievienojās Katrīna Beitika. Dzīve ir novilkusi stop krānu un mazliet apgriezusies ar kājām gaisā. Ejam cauri visām emocijām un šķiet fiziski jūtu, kā mana sirds plešas. Skumt pēc meitas, kura mūs gaida mājās, tajā pašā laikā neatraukt acis no mazā brīnuma, kura ir izvēlējusies mūs par savu ģimeni. Apbrīnot savu ķermeni kā tas tika galā ar pārpasaulīgo uzdevumu un caur dzemdību pieredzi iegulties vēl dziļāk vīra mīlestībā."

Otrdienas vakarā jaunā māmiņa ziņoja, ka eiforija jau pierimusi, jo par sevi liek zināt pēcdzemdību problemātika. Arī šos aspektus sieviete dāsni apraksta savā "Instagram" profilā.

"Delfi" jau vēstīja, ka jauno māšu iecienīto raidījumu "Māmiņu klubs" tā jaunajā sezonā vadīs populārā vizāžiste un zīmola "Lancome" vēstnese Dita Grauda, kura pati šobrīd auklē divus gadus veco meitu Annu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!