Foto: Publicitātes foto
Pērnā gada decembrī sociālajos tīklos lielu sašutumu izsauca paņēmieni, ar kādiem influenceri Elīna un Nauris Didrihsoni rotaļājās ar tobrīd piecus mēnešus veco dēlu Džeisonu. Kā tagad šovā "Slavenības bez filtra" atklāj šova varone, acīgie sekotāji pat "uzsūtījuši" ģimenei bāriņtiesas darbiniekus. Didrihsone tiem teikusi: "Ja par šādiem notikumiem mūs visu laiku sauks, es pie jums sēdēšu katru nedēļu."

Didrihsonu publiskotais video, kas pērn izsauca neizpratni, vēstīja par zīdaiņa sēdināšanu, lai gan mazulis pats tobrīd vēl neturēja muguru. "Delfi" toreiz lūdza arī speciālistu komentāru par šādām auklēšanas metodēm, raksts izlasāms šeit.

Kā vēlāk klāstīja influencere, sociālajam dienestam iesniegts ziņojums par to, ka Didrihsoni it kā nemākot aprūpēt bērnu vai dara to nepareizi. To darījuši viņas nelabvēļi jeb tā dēvētie "heiteri".

Tagad šovā "Slavenības bez filtra" populārā veikalniece pauž, ka viņai negribot sanāk radīt ažiotāžu ap sevi un savu ģimeni. "Es nezinu, kā man izdodas to cilvēku negatīvismu izvilkt ārā. Tas nekad nav bijis plānots. Bieži ir bijis naids par iemesliem, kurus es nesaprotu. Likās, ka gribam rādīt dēlu, parādījām pirmos viņa apvēlienus, kā viņš sāk rāpot, un atkal bija naids no visām pusēm," neizpratni pauž 26 gadus vecā māmiņa.

Sešu minūšu laikā pēc sēdināšanas video publicēšnas viņas "Instagram" pastkastītē iebirušas simtiem ziņas par to, ka viņa esot bezatbildīga māmiņa. Pēc tam Didrihsoni šo video dzēsuši, taču sekas notikušajam bija – jaunie vecāki bāriņtiesā tik tiešām paviesojusies, bijuši spiesti sniegt skaidrojumus.

Kā tagad saka Didrihsone, iestādē sastapti laipni darbinieki. "Viņi nedrīkst nereaģēt, to es sapratu. Viņi mūs satika, aprunājās un es teicu: ja par šādiem notikumiem mūs visu laiku sauks, tad es sēdēšu pie jums katru nedēļu," stāsta veikalniece. Viņa pateicas iestādes darbiniekiem par laipno attieksmi un pauda cerību, ka ģimenei šajā iestādē vairs nevajadzēs viesoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!