Foto: Imago/Scanpix/LETA/Kadrs no video

Viļņas prokuratūra šobrīd izmeklē lietu pret 24 gadus veco Šelbiju Linu, kura šovasar pēc "Rammstein" koncerta Lietuvā publiski apsūdzēja grupas solistu Tilu Lindemanu viņas sazāļošanā un seksuālā varmācībā. Lietuvas tiesībsargi neatrada pierādījumus fanes teiktajam un nu, pēc Lindemana sūdzības saņemšanas, uzsākta izmeklēšana par neslavas celšanu pret pašu fani, raksta vācu "Bild".

Medijs "Bild" raksta, ka Viļņas prokuratūrā šobrīd izmeklē lietu pret īrieti Šelbiju Linu, "Rammstein" mūzikas cienītāju. Izmeklēšanā savas liecības jau sniedzis pats grupas solists Tils Lindemans.

Šelbija pēc "Rammstein" uzstāšanās Lietuvā savā "Instagram" profilā vēstīja, ka viņa uz "Rammstein" koncertu ieradās no Ziemeļīrijas un bija viena no personām, kas pēc koncerta tika pie iespējas māksliniekus satikt aizkulisēs. Sieviete apgalvoja, ka viņai iedots "ar narkotikām pārpildīts dzēriens", savukārt solists Tils Lindemans esot uzvedies ļoti agresīvi brīdī, kad Lina atteikusi viņam seksu. Jaunā sieviete sociālajos tīklos vēstīja, ka pēc ballītes pamodusies ar zilumiem uz miesas un atmiņas pārrāvumiem.

Papildu tam izskanēja apsūdzības, ka grupas pārstāve pirms tam rīkojusi īpašu kastingu, kurā atlasītas daiļākās fanes.

Paralēli apsūdzības pret Tilu Lindemanu cēla arī Berlīnē. Tur izmeklēšana nesen pārtraukta pierādījumu trūkuma dēļ. Izmeklēšanu pārtrauca arī Lietuvā, jo netika atrasti apliecinājumi Šelbijas Linas teiktajam par seksuālu varmācību.

Nu šī lieta pagriezusies pret pašu Linu – kā ziņo "Bild", atsaucoties uz Viļņas apgabala prokuratūras pārstāvi, izmeklēšana pret 24 gadus veco jaunieti tika uzsākta jūlijā pēc Lindemaaa advokāta paziņojuma saņemšanas.

Šelbija Lina tiek apsūdzēta neslavas celšanā. Tiks pārbaudīts, vai viņa apzināti sniegusi melīgu informāciju par mūziķi. "Lai netraucētu notiekošajai izmeklēšanai, sīkāka informācija netiks izpausta," "Bild" citē preses pārstāvi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!