Foto: Vida Press
Austrālijā dzimušais Holivudas aktiera Hjū Džekmena laulība ir izjukusi, to viņš un kundze paziņojuši publiski. Ilgus gadus Džekmena un Deboras Lī Fērnesas laulība tika uzskatīta par vienu no stabilākajām laulībām šovbiznesā.

"Mēs esam bijuši svētīti ar gandrīz trīs desmitgadēm kopā kā vīrs un sieva brīnišķīgā, mīlošā laulībā. Tagad mūsu ceļi mainās, esam nolēmuši šķirties, lai turpinātu savu individuālo izaugsmit," teikts paziņojumā, ko piektdien publicēja "People".

54 gadus vecais Džekmens un 67 gadus vecā Fērnesa piebilda, ka nākamo dzīves etapu sagaidīs ar pateicību, mīlestību un laipnību. "Tas ir vienīgais paziņojums, ko sniegsim," piebildis pāris, lūdzot ievērot viņu privātumu šajā laikā.

Tikmēr kāds pārim pietuvināts zinātājs no Brodvejas teātra medijam "Page Six" atklāja, ka Džekmena šķiršanās bijusi "tikai laika jautājums" – aktiera draugi un ģimene zinājusi, ka šāds pavērsiens gaidāms. Problēmas pāra dzīvē bijušas jau pirms 2022. gada. Tabloīds "Mail Online" analizē, ka lietas sākušas iet uz slikto pusi kovidpandēmijas laikā.

Tomēr aktiera fanus šokējusi šī ziņa – Džekmens ilgus gadus bija simbols monogāmai, saticīgai laulībai.

Džekmena un austrāliešu aktrises Fērnesas mīlasstāsts aizsākās seriāla "Corelli" uzņemšanas laukumā 1995. gadā, pēc gada abi apprecējās. Pāris saskārās ar grūtībām tikt pie saviem bērniem, pārdzīvoti divi spontānie aborti, tāpēc adoptēja dēlu un meitu – Oskaram šobrīd ir 23 gadi, bet Avai 18.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!