Foto: Vida Press
Leģendārā kinorežisora ceturtā laulība izjukusi – Deivida Linča kundze Emīlija Stofle pēc 14 gadu kopdzīves iesniegusi šķiršanās prasību, vēsta TMZ un citi ārvalstu portāli.

"Tvinpīkas" seriāla "tēvs" un viņa ceturtā sieva šķiras. Pēc TMZ rīcībā esošajām ziņām, 45 gadus vecā aktrise tiesā ASV iesniegusi šķiršanās prasību un noteikusi arī vairākas prasības.

Linča un Stofles šķiršanās nenotiek uz draudzīgas nots. Emīlija Stofle lūdz piešķirt viņai juridisko un fizisko aizbildniecību pār pāra kopīgo bērnu – 11 gadus veco meitu. Tēvs varētu paturēt apmeklējuma tiesības. Tāpat Stofle vēlas, lai Linčs maksātu uzturlīdzekļus, kā arī segtu viņas advokāta izdevumus.

77 gadus vecais režisors pagaidām nav komentējis pavērsienu savā privātajā dzīvē.

Emīlija Stofle ir Linča ceturtā sieva, abi kļuva par pāri 2009. gadā. Iepriekš viņš bijis precējies ar Pegiju Lencu, Mēriju Fisku un Mēriju Svīniju. Pirmās divas režisora laulības ilga daudzus gadus, savukārt trešā laulība nepilnu gadu. No 1986. līdz 1991. gadam režisors bija kopā ar slaveno itālieti Isabellu Roselini, taču šīs attiecības ar kāzām nevainagojās.

Deivids Linčs ir četru bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!