Foto: Shutterstock
2025. gadā tiks izlaista jauna animācijas seriāla "Mr. Bean: The Animated Series" jeb animācijas sērijas par visā pasaulē iemīļoto komēdijas tēlu Misteru Bīnu. To ierunās neviens cits kā komēdijseriāla "Misters Bīns" zvaigzne aktieris Rovans Atkinsons, kurš būs arī sēriju vadošais producents, ziņo "Movie Web".

Atkinsons uzsver, ka viņam vienmēr paticis, cik plašas iespējas piedāvā Bīna kunga tēls animācijas sērijās:" Mēs varam viņu nogādāt kosmosā vai raktuvēs tā, lai man personīgi nebūtu jācieš sekas. Animācijas process radošā ziņā ir aizraujošs, un es ar nepacietību gaidu, kad varēšu "iesprūst" jaunajā seriālā."

Foto: Reuters/Scanpix

Animācijas seriāla ceturtā sezona tiks rādīta kanālos "Caroonito", "ITVX Kids" un straumēšanas servisā "HBO Max" un "Discovery" bērnu kanālos. Tiek lēsts, ka jaunajā sezonā būs 52 sērijas.

Kopš 1990. gada, kad pasaule pirmoreiz tika iepazīstināta ar smieklīgo tēlu, Bīna kungs ir kļuvis par neatņemamu britu komēdijas ikonu. Komēdijseriāls tiek nepārtraukti izplatīts jau vairāk nekā 30 gadus. Savukārt Mistera Bīna animācijas seriāls tika izlaists 2002. gadā, un arī jaunais seriāls no jauna sekos Bīna kunga un viņa rotaļu lācēna Tedija dēkām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!