Amerikāņu popzvaigzne Džastins Timberleiks atzīts par pasaules seksīgāko vīrieti, liecina jaunākās aptaujas rezultāti. Bijušais grupas "NSync" dziedātājs žurnāla "Company" ikgadējā aptaujā par 100 pasaules seksīgākajiem vīriešiem pārspējis britu futbolistu Deividu Bekhemu.

22 gadus vecajam puisim patlaban ir romantiskas attiecības ar Kameronu Diazu. Pirms gada Timberleiks atradās tikai 46.pozīcijā.

Timberleikam augsto vietu, iespējams, nodrošina pārdrošais solis Britu mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, kad viņš uz skatuves aizskāra Kailijas Minogas pēcpusi.

Seksīgo vīriešu topa trešo vietu ieņem Holivudas zvaigzne Breds Pits, viņam seko Dankans Džeimss no "Blue" un dziedātājs Robijs Viljamss.

Viljamss gan nevar lepoties ar lieliem panākumiem, jo arī pasaules vismazāk seksīgo vīriešu topā viņš ieņem augsto septīto vietu, tik tikko pārspējot britu premjeru Toniju Blēru.

Pirmo reizi seksīgāko vīriešu sarakstā ienācis īru "sliktais zēns" Kolins Farels, kurš iekļuvis sestajā vietā. Šeins Ričijs, kurš par siržu lauzēju kļuvis, piedaloties seriālā "EastEnders", ierindots 17.pozīcijā.

"Lai patriektu Deividu Bekhemu no virsotnes, jābūt īpašam puisim, bet Džastins to paveicis tikai nieka 12 mēnešos," komentējot cīņu par vietu seksīgāko vīriešu topa augšgalā, izteicies žurnāla "Company" redaktors Sems Bekers.

2003.gada seksīgākie vīrieši:

1. Džastins Timberleiks

2. Deivids Bekhems

3. Breds Pits

4. Dankans Džeimss

5. Robijs Viljamss

6. Kolins Farels

7. Džošs Hārtnets

8. Bens Afleks

9. Džūda Lovs

10. Hjū Grānts

2003.gada vismazāk seksīgie vīrieši:

1. Maikls Džeksons

2. Rasels Krovs

3. Kriss Evanss

4. Laiems Galahers

5. Ozijs Osborns

6. Pīters Stringfelovs

7. Robijs Viljamss

8. Tonijs Blērs

9. Merilins Mensons

10. Gerets Geitss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!