ASV 22 gadus vecā Kalifornijas iedzīvotāja Natālija Dilana par 3,5 miljoniem dolāru pārdod savu nevainību, lai apmaksātu studijas maģistrantūrā. Šādu piedāvājumu interneta izsolē viņa izlikusi pagājušā gada septembrī, un kopš tā laika atsaukušies jau desmit tūkstoši pretendentu, tomēr meitene vēl gaida izdevīgākus piedāvājumus, ziņo britu laikraksts The Daily Mail.

Nopelnīto naudu meitene nolēmusi iztērēt maģistra grāda iegūšanai universitātē. Kā atzīmē laikraksts, arī Natālijas vecākā māsa Avija naudu savai izglītībai ieguvusi ar seksa palīdzību, proti, trīs nedēļas viņa piestrādājusi par prostitūtu bordelī, kur arī nopelnījusi izglītībai nepieciešamos līdzekļus.

Meitene stāsta, ka ar pretendentiem sazinās elektroniski, lai tos labāk iepazītu, jo viņu uztraucot iespējamība pavadīt nakti ar svešinieku. Starp meitenes nevainības tīkotājiem ir gan izvirtuļi, gan bagāti uzņēmēji, gan arī tādi, kas meitenei atzīstas mīlestībā un cer uz ilglaicīgām attiecībām. Tomēr jauniete brīdina, ka runa ir tikai un vienīgi par vienu kopīgi pavadītu nakti.

Jāatzīmē, ka šis nav pirmais tāds gadījums. 2008. gadā kāda 18 gadus veca Omskas pilsētas Kultūras institūta studente Svetlana par 10 000 dolāru pārdeva savu nevainību, lai varētu iestāties teātra augstskolā un pārcelties uz Maskavu, bet krietni dārgāk savu nevainību novērtēja 20 gadus jaunā itāļu modele Rafaela Fico, kura to izsolē bija izlikusi par miljonu eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!