Foto: Mango

Sestdienas, 13. marta, vakarā klubā Ofiss ar īpašu lekciju meitenēm uzstājās par "Latvijas seksa dīvu" dēvētā erotisko žurnālu izdevēja un seksa jautājumu eksperte Rita Lasmane (attēlā), kura jaunajām meitenēm sniedza padomus, kā uzlabot savu intīmo dzīvi.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Lasmane atzina, ka sanākušo meiteņu interese par viņas stāstījumu bijusi gana liela un visas ar interesi uzklausījušas pieredzes bagātās sievietes padomus."Ja man ir 51 gads, bet viņām ap 20, man ir ko viņām pastāstīt," uzsvēra Lasmane.

Lekcijas galvenais mērķis bijis sniegt ieskatu sieviešu un vīriešu seksuālās reakcijas atšķirībās un dot padomus, kā mīlēšanās laikā starp abiem dzimumiem "atrast kopsaucēju".

Uz jautājumu, kas ir tās lietas, kas visvairāk interesē meitenes, Lasmane viennozīmīgu atbildi nespēja sniegt, jo problēmas esot dažādas, bet savu lekciju laikā viņa novērojusi, ka viena no aktuālākajām tēmām, kas rada satraukumu, ir vīriešu un sieviešu uzbudināšanās ātruma atšķirība.

"Kad es stāstīju par to, ka puiši parasti ir steidzīgi, bet meitenes vēl lūdz pagaidīt, klausītājas smējās, tomēr jokos parasti ir 99% patiesības - ja cilvēki smejas, tas ir sāpīgs jautājums, jo uz stresa situācijām mēs bieži reaģējam ar smiekliem," sarunā ar portālu Mango atzina Lasmane.

Viņa arī pamanījusi, ka meitenes visbiežāk interesējot padomi par vīriešu erogēnajām zonām un to, kā viņi reaģē uz dažādiem kairinājumiem. "Jā, šis jautājums meitenēm ir gana svarīgs, jo puiši lielākoties paši nemaz nemāk izskaidrot, kur un kādi pieskārieni viņiem patīk un ir vajadzīgi," norāda seksa eksperte.

Mango piedāvā ieskatu klubā Ofiss notikušajā Ritas Lasmanes seksa lekcijā, kā arī "Svingeru ballītē", kuru gan apmeklēja ļoti maz cilvēku un no organizatoru solītajām izklaidēm tika piedāvāta vien dažu meiteņu dejošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!