Foto: Mango

Komiķe Jolanda Suvorova (atēlā) pēdējā laikā Latvijas šobiznesā darbojas tikai pa vasarām, un arī šovasar viņa saņēmusi lomu Muzikālā teātra 7 iestudētajā vasaras brīvdabas komēdijā Tas trakais Bellakorda šovs

Sarunā ar izklaides portālu Mango Suvorova atklāj, ka šobrīd piedzīvo ne tos vieglākos laikus, jo darbs šovbiznesā ir paralizēts un tikai retu reizi viņai piedāvā novadīt kādu pasākumu vai pakoncertēt. Ikdienā Jolanda pieskata savu māti, kura ir sieviete gados, kā arī auzdina mazdēlu Tomasu, kurš jau protot parodēt pat leģendāro popzvaigzni Maiklu Džeksonu.

"Meitas dēls man ir talantīgs puisis, viņam ir artistisks talants. Vienīgi es ļoti baidos, lai viņš neiesaistītos skatuves lietās. Viņš mums ir stiprs matemātiķis, tāpēc nevajag viņam kļūt par skatuves mākslinieku. Tas vairs mūsdienās nav nopietni, jo netiek vērtēts mākslinieka profesionālisms. Savulaik, lai kļūtu par mākslinieku, bija daudz darbu jāpaveic un jāmācās, bet tagad ikviens, kurš nokļūst kādā TV šovā un pagozējas TV ekrānā, pie mums jau ir zvaigzne," par mazdēla nākotni ir norūpējusies Suvorova.

Vaicājot, vai Jolandai nav vientuļi dzīvot bez dzīvesbiedra, populārā komiķe smejas, ka joprojām ir īstā un vienīgā vīrieša meklējumos. "Esmu šķirtene un vientuļa sieviete, un joprojām brīva," piebilst Jolanda.

Šī gada 27. februārī komiķe savu dzimšanas dienu atzīmējusi baseinā. "Pēkšņi man pienāk klāt divi puiši un vaicā: "Atvainojiet, vai jūs dziedājāt dziesmu par bulciņu?" Uz ko atbildēju: "Dievs žēlīgais, pat baseinā nav miera." Taču tai pat laikā patīkami, ka mani vēl joprojām atceras," viņa skaidro.

Runājot par gadu skaitu, Jolanda iesaucas, ka tas esot liels noslēpums. "Man vienmēr ir 25 gadi. Zināt, kāpēc es slēpju savu vecumu? Nevis tāpēc, ka man kauns no saviem gadiem, bet gan tāpēc, ka visi tad sāks manu vizuālo tēlu rūpīgi vērot, bet reizēm man jāspēlē tādas lomas, kurās nevar noteikt, cik man gadu skaits. Bija labi, kad nezināju, cik Ludmilai Gurčenko ir gadi, bet, kad uzzināju, ka viņai ir 75 gadi, man bija šoks. Savus gadus atklātu vien tad, ja man Muzikālais teātris 7 sarīkotu jubilejas koncertu benefici," norāda Jolanda.

Komiķe šobrīd aktīvi seko līdzi, kā Latvijas izlasei klājas Pasaules čempionātā hokejā. "Man vispār patīk agresīvs hokejs, kad amerikāņu spēlētāji kārtīgi uz laukuma izkaujas, tad vismaz ir ko redzēt. Bet par mūsējiem puišiem pārdzīvoju - lai tik kaujas," piebilst Jolanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!