Foto: LETA

Pēdējā laika notikumi Latvijas politiskajā vidē radījuši satraukumu arī dziesminieka Kaspara Dimitera (attēlā) prātā, kuru bažīgu darījusi partiju apvienības Par labu Latviju (PLL) darbība sabiedriskās domas ietekmēšanā.

Dimiters savā blogā neslēpj, ka līdz šim, neskatoties uz savu atklāto konfliktu ar reklāmistu Ēriku Stendzenieku, kurš uzņēmies arī PLL popularizēšanu un kuru Dimiters nodēvējis par "histēriski uzbāzīgo PR guru", viņš kaut kā valdījies, bet pēc tam, ka partiju apvienība nosaukusi savu premjera kandidātu - Aināru Šleseru - viņš vēlas, lai "sirds pauž, ko sāpīgi jūt".

Partiju apvienības uzsākto kampaņu Dimiters raksturo ar saukli "Ašisti nāk!", netieši norādot uz šī spēka un tā izmantoto metožu līdzību ar fašistiskajiem spēkiem.

"Ašisti nāk! ir kods arī viņu sarkano mērķu apļiem, kas psiholoģiskās mērķēšanas atvieglošanai projicēti uz visu mūsu salīkušo cerību mugurām. Ašisti šaus un šauj. Viņi nopirks visus kanālus un avīzes, lai iestāstītu sev un citiem, ka uzvarēs, premjerēs, turēs finanšu grožus," savu satraukumu neslēpj Dimiters, kurš uzskata, ka latviešu prāti laikā kopš neatkarības atgūšanas jau ir pamatīgi piedrazoti.

"TV un FM kanalizācija 20 gados letiņu smadzeņu puķu podus pārvērtusi labākajā gadījumā par "bidē". Jau piekakātās galvās, protams, iespējams iekakāt vēl un vēl. Pat iespraust mēslos gladiolas," uzskata dziesminieks.

"Esmu liels grēcinieks, tomēr Kristus mani vienmēr glābis, iedvesmojot nekapitulēt savu vājību priekšā. Varu paciest daudz, ja tas attiecas tikai uz mani vien," atzinis Dimiters, kuru nopietni satraucis arī PLL sadarbība ar Sātana Bībeles tulkotāju un rakstnieku Nilu Saksu, kam uzticēti partiju apvienības mājaslapas redaktora pienākumi.

"To, ka pērkamās konfesijas ir gatavas kristiešu vārdu Latvijā degradēt ar lojalitāti pret ASV Sātana baznīcas rakstu propagandistu, es nevaru akceptēt un klusēt. Tāpēc vairs nav bail no namu jumtiem un ielu stūriem kliegt to, ko domāju. Bail ir nomirt grēkos, savos melos, savā nodevībā pret vistuvākajiem, pret Tēvzemi," savu nostāju pauž Dimiters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!