Foto: EPA/LETA
Vīrieši tradicionāli aizmirst savu kāzu gadadienu, sievietes – pielūdzēju skaitu, bet ir atmiņas, kas paliek atmiņā uz mūžiem – piemēram, kā "tas" notika pirmajā reizē. Šajā sakarā apkopoti daži pasaules zvaigžņu izteikumi par pirmo seksuālo pieredzi.

Holivudas aktrises Andželīnas Džolijas jaunība bija vētraina, lai gan tagad viņa nedaudz pierimusi un audzina sešus bērneļus. Nevainību Andželīna zaudēja jau 14 gadu vecumā, tomēr, šķiet, jau toreiz viņai sākušas izpausties sadomazohistiskās tieksmes, par kurām viņa nereti atklāti stāstījusi vēlāk. "Pirmā seksa laikā es gribēju just pēc iespējas vairāk, tāpēc paņēmu rokās nazi un sāku ar to vieglītēm graizīt savu puisi," atzinusies Džolija.

Savukārt tas, kā nevainību zaudēja dziedātāja Džesika Simpsone, drīzāk ir izņēmums no likuma - savu pirmo reizi viņa izbaudīja 22 gadu vecumā, turklāt tikai pirmajā kāzu naktī ar vīru Niku Leišiju. Tagad viņi ir šķīrušies, bet atmiņas joprojām dzīvas: "Toreiz es nespēju vien sagaidīt ceremonijas beigas, lai beidzot ar vīru dotos uz guļamistabu. No nepacietības gandrīz vai izlēcu no savas kāzu kleitas. Bet nakts bija burvīga!"

Aktieris Džonijs Deps nevainību zaudēja jau 13 gadu vecumā - visos laikos aktuālajā sex, drugs&rock'n'roll manierē. Tobrīd Džonijs spēlēja grupā The Flame, un pirmā reize attiecīgi bija ar grūpiju. "Viss notika automašīnas pakaļējā sēdeklī, bet meitene bija īsta mūsu grupas fane," stāstījis Deps.

Savukārt "siržu lauzēja" Sjenna Millere (attēlā) nevainību zaudējusi 16 gadu vecumā savā guļamistabā. "Mana mamma negribēja, lai es ar kādu muļķi slepus pārgulētu kaut kur vārtrūmē, tāpēc savu pirmo puisi es atvedu pie mums mājās," stāstījusi aktrise.

Turpretī aktieris Eštons Kačers pirmo seksuālo pieredzi guvis mežā. "Sekss bija atbaidošs. Ar to meiteni mani iepazīstināja draugs, bet man bija liels kauns, jo viss process ilga aptuveni divas sekundes. Pēc diviem gadiem es ar viņu pārgulēju vēlreiz - vienkārši, lai pierādītu, ka manas spējas seksā ir ievērojami uzlabojušās," atceras Demijas Mūras vīrs.

Harija Potera lomas atveidotājs Daniels Redklifs nevainību zaudējis tieši savā 16. dzimšanas dienā, ar sievieti, kas, pēc viņa vārdiem, bija nesalīdzināmi vecāka. Tā bija 23 gadus veca grimētāja, kas strādāja filmas uzņemšanas laukumā. "Lai gan it nemaz nebija smieklīgi, es visu laiku smējos kā ārprātīgs," atminas Redklifs.

Par "pašu seksuālāko elfu" dēvētais aktieris Orlando Blūms pirmo reizi skūpstījies 12 gadu vecumā, bet tas esot bijis šausmīgi, jo viņam traucējuši zobi. Tomēr jau divus gadus vēlāk viņš uzdrošinājies zaudēt nevainību ar meiteni, kuru neprātīgi dievināja. "Lai gan dažas pirmās reizes es nelabprāt atceros, mana interese par sievietēm nemitīgi pieaug," stāstījis aktieris.

Aktrise Brūka Šīldsa nevainību zaudēja tikai 22 gadu vecumā un joprojām neslēpj, ka tas bijis daudz par vēlu un viņai nevainību zaudēt vajadzēja ievērojami agrāk. "Divdesmit divi gadi - tas ir ārprātīgi vēlu," sevi šaustījusi aktrise, kura jau 12 gadu vecumā filmējās prostitūtas lomā un mazās meitenes kailfoto rotāja daudzu žurnālu vākus.

Slavenās aktieru dinastijas nerātnā atvase Čārlijs Šīns neslēpj, ka jau agri izbaudījis pērkamās mīlestības priekus - viņš nevainību zaudējis 15 gadu vecumā ar Lasvegasas "naktstauriņu". "Es daudz naudas esmu iztērējis prostitūtām, bet it nemaz to nenožēloju. Sievietes - tā ir īsta bauda, bet savu pirmo reizi es nekad neaizmirsīšu," stāstījis Šīns.

Transformeru zvaigzne Šaia Labefs intervijā žurnālam Playboy atzinis, ka pirmo seksuālo pieredzi izbaudījis 18 gadu vecumā. "Es par varītēm centos izlikties pieredzes bagāts un, lai gan dikti nervozēju, partnerei negribēju atzīt, ka esmu nevainīgs. Bet tas bija redzams ar neapbruņotu aci, lai gan man likās, ka viņa to nepamanīs," stāstījis jaunais aktieris.

Savukārt dziedātājai Tīnai Tērnerei pirmā seksuālā pieredze radījusi tikai satraukumus. "Bija tik sāpīgi, ka domāju, ka vispār nomiršu no sāpēm. Bet manam draugam gan tas labi patika, tāpēc viņš drīz vien bija gatavs otrajai reizei," stāstījusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!