Foto: Mango

Svētdienas, 24. vakarā, Ķīnas pilsētā Nankinā notikušajā skaistumkonkursā Miss All Nations 2010 triumfējusi Latvijas pārstāve - šova Latvijas princese dalībniece Diāna Kubasova (attēlā), presē pazīstama arī kā "suņu princese".

Konkursā piedalījās 55 daiļavas no dažādām pasaules valstīm, un pasākuma organizatori atzinuši, ka šis konkurss tiek rīkots ne tikai ar mērķi parādīt meiteņu skaistumu, bet arī lai popularizētu labdarību un brīvprātīgu palīdzību mazāk veiksmīgajai sabiedrības daļai.

Konkursa laikā meitenēm no dažādām pasaules malām bija iespēja iepazīt vienai otru un veidot veiksmīgu sadarbību, lai, apvienojot spēkus, iesaistītos dažādos labdarības projektos un ar savu piemēru iedvesmotu citus cilvēkus kļūt labākiem.

Visas skaistumkonkursa dalībnieces kļūst par All Nations Family māsām, un arī pēc konkursa beigām turpina sadarbību, daloties pieredzē, kā pēc iespējas efektīvāk kalpot sabiedrībai visā pasaulē.

Skaistumkonkursa finālā iekļuva 16 meitenes, bet pirmo vietu ieguva 20 gadus vecā Latvijas pārstāve Diāna Kubasova, kura arī agrāk ar dažādiem panākumiem piedalījusies skaistumkonkuros visā pasaulē. Starp godalgotajām meitenēm bija arī Austrālijas, Ķīnas, Taizemes un Krievijas pārstāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!