Foto: F64

LNT šovā Dziedošās ģimenes bez dvīņumāsām Drozdovičām piedalās arī Ņikonovu ģimenes dvīņumāsas Karina un Arina (attēlā). Meitenes šovā piedalās brāļa sievas mudinātas un neizslēdz iespēju pēc raidījuma turpināt mūziķu karjeru.

"Šova lielākais ieguvums ir skatuves pieredze un iespēja izkopt balsis, jo līdz šim neesam profesionāli dziedājušas, bet nu apsveram domu, ka, ja būs labs piedāvājums, to izmantosim un, iespējams, kļūsim par dziedātājām," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Arina Ņikonova.

Arina uzsver, ka ar māsu ir pilnīgi dažādas un viņām nepatīk, ka viņas vērtē kā vienu veselu, nevis kā divus cilvēkus. "Mums jau no bērnības nepatīk vienādi ģērbties, un mēs to nedarām jau no tā vecuma, kad pašas sākām izlemt, ko vilkt mugurā. Manā un māsas skapī nav neviens vienāds apģērbu pāris.

Esam divas personības, nevis viens cilvēks. Ar savu dažādību mēs lieliski papildinām viena otru, un tas ir forši. Tas, kas trūkst man, piemīt māsai, un otrādi. Cilvēki bieži saka, ka, saliekot mūs kopā, vienā cilvēkā, var iegūt ideālu cilvēku bez trūkumiem, bet mums tieši šie mazie trūkumi liekas interesanti," atklāj Arina.

Ar visu dažādību māsas ļoti labi sadzīvo un nespēj iedomāties dzīvi vienai bez otras. Meitenes gan mācās kopā par kultūras menedžerēm, gan strādā un dzīvo kopā. "Ja Karina aiziet kaut kur bez manis, uzreiz domāju, kur viņa ir, ko dara, kā jūtas - tā ir dvīņiem raksturīgā saikne, jo visu laiku esam kopā un esam tā pieradušas viena pie otras, ka grūti iedomāties dzīvi atsevišķi," par dvīņu saikni stāsta Arina.

Kā saistošo kopīgo elementu Arina nosauc dziedāšanu - tas ir abu māsu hobijs, kam viņas nododas kopā.

"Cilvēki mūs nejauc, bet, ja iepazīstas ar mums abām reizē, reizēm jūk vārdi. Mani daudzi sauc par Karinu un Karinu - par Arinu. Augstskolā pasniedzējas nereti nespēj iegaumēt, kurš kurai ir vārds, un bieži ir tā, ka skolotāja skatās acīs man, bet izsauc atbildēt māsu. Reizēm tas noder, īpaši, ja kāda no mums nav izmācījusies. Vārdus iegaumēt var vienkārši - augumā garākajai māsai ir garākais vārds, īsākajai - īsākais," smejas Arina.

Rakstura atšķirības māsām arī ir pamanāmas - Karina ir skaļāka, vienmēr izsaka savas domas, neslēpj viedokli, bet Arina ir klusāka, noslēgtāka sevī. "Pirms pārcēlāmies uz Rīgu, viss bija pretēji. Karina sāka apmeklēt modeļu skolu, vairāk noticēja sev. Māsa aizraujas ar modi, viņai patīk skaistas lietas, skates, apģērbi, bet es esmu sportiskāka un priekšroku dodu basketbolam vai volejbolam," stāsta Arina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!