Lielbritānijā pieteikusies kāda 62 gadus veca sieviete, kurai divu gadu laikā bijuši vismaz 200 seksa partneri - Kerola Bouna (attēlā) kā sev tīkamāko attiecību modeli izvēlējusies vienas nakts sakarus.

Kā ziņo ārvalstu mediji, kad 2008. gadā sieviete reģistrējusies 13 iepazīšanās portālos, viņa pārgulējusi ar 200 vīriešiem, neraugoties uz to, ka viņu nomokot arī vecuma kaites - radikulīts un artrīts.

Sieviete britu žurnālistiem atklājusi, ka viņa priekšroku dod 30 līdz 40 gadus veciem vīriešiem, vēl viņai patīkot satikties arī ar ģimenes pāriem un apmeklēt seksam veltītas ballītes. Sieviete sākusi aizrauties ar iepazīšanos internetā pēc tam, kad pārtrauca 21 gadu ilgas attiecības ar savu partneri.

"Es tikai gribu gūt baudu no seksa. Es nemeklēju nopietnas attiecības - ar to ir cauri. Es vienkārši gribu papriecāties," atzinusies Bouna, kurai jau ir septiņi mazbērni. "Vīrieši, kas vecāki par 50 gadiem, nav tik izturīgi, lai mani apmierinātu. Turklāt man nepatīk alus vēderiņi."

No brīvajām attiecībām atkarīgā sieviete, kura pati bijusi divreiz precējusies, uzsvērusi, ka gadījumā, ja partneris pie viņas paliek pa nakti, sieviete dodoties uz citu istabu, jo viņa nevēloties pat pamosties kopā ar savu seksa partneri.

"Es varētu cept pīrāgus, pieskatīt mazbērnus un pat noadīt dažus džemperus, bet tas nav domāts man. Mans vecums neko nenozīmē - man ir spēcīga seksuālā dziņa. Tad kādēļ es nevarētu gūt baudu?" viņa retoriski vaicājusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!