Foto: Mango
Populārā dejotāja Viola Abramova–Mailīte (attēlā) uzskata, ka erotiskās masāžas nav nekas nosodāms un, ja cilvēks ir bez otrās pusītes, tas ir labs veids, kā izklaidēties. Ja šādu masāžas salonu vēlas apmeklēt viens no pāra, tā dejotājas acīs ir nodevība, krāpšana un nav normāla parādība attiecībās.

"Ja patīk un ir interese, neko nosodāmu neredzu. Pati nekad neesmu bijusi uz erotisko masāžu un arī neesmu nevienam tādu taisījusi, bet neizslēdzu iespēju, ka kādreiz man būs tāda vēlme - kā saka, "nekad nesaki nekad," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Viola.

Dejotāja neatbalsta šādu masāžu apmeklējumu tikai tādos gadījumos, ja to vēlas viena pusīte no pāra, jo uzskata, ka tādā gadījumā masāža ir pielīdzināma krāpšanai. "Tur tomēr masiere aizskar intīmas vietas, imitē seksuālus procesus un tas rada līdzīgas emocijas kā seksuāls kontakts. Tā nav normāla vēlme apmeklēt masāžu, ja esi kopā ar cilvēku, ko mīli," skaidro Viola.

"Ja cilvēks ir brīvs, kāpēc tad lai neizklaidētos un negūtu sev prieku arī šādā veidā? Visi taču saprot, ka zem erotiskās masāžās nereti slēpjas seksuāli pakalpojumi, bet arī tas ir normāli, ja cilvēks ir brīvs. Manām acīm tas ir saprotamāk, ja, piemēram, vīrietis izvēlas šādu masāžu, nevis pērk prostitūtu. Protams, atšķirības nekādas, bet sievietēm patīk, ja skan skaisti, un erotiska masāža izklausās labāk nekā pērkams sekss," uzskata Viola.

Dejotāja zina, ka aizspriedumi pret šādām masāžām piemīt gados vecākiem cilvēkiem, kuru laikos tāda iespēja un pakalpojums nebija pieejams.

"Tie ir cilvēki, kuri uzskata, ka sekss ir normāla parādība tikai pēc kāzām. Tam es galīgi nepiekrītu. Uzskatu, ka pirms precībām ir jāzina, kāds mīļotais cilvēks ir gultā. Varbūt nemaz nesaskan un gribas dažādas lietas - tas viss izraisa lielu vilšanos un nelaimīgu laulības dzīvi vai šķiršanos. Tāpēc ir jāpārbauda un tikai tad jāprecas," savu nostāju skaidro Viola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!