Foto: EPA-AFI

Kāda 20 gadus veca britu studente un dejotāja, kura sapņojusi par šovbiznesa virsotņu iekarošanu, šīs nedēļas sākumā mirusi pēc nelegāli veiktas dibena palielināšanas operācijas, ziņo izdevums The Daily Mail.

Nigēriešu izcelsmes Lielbritānijas pilsone Klaudija Aderotimi (galerijā) bija devusies uz ASV, lai tur veiktu dibena palielināšanas operāciju - meitene ticēja, ka formīgāka pēcpuse ļaus viņai kļūt par hiphopa mūzikas video zvaigzni, bet jaunietes sapnis beidzās traģiski.

Meitene, kura darbojās ar skatuve vārdu Karmella Londona, centienos iekarot hiphopa mūzikas video tirgu vairākkārt saskārusies ar atteikumiem viņas ķermeņa formu dēļ.

"Viņa bija dejotāja un horeogrāfe, bet problēma bija tā, ka viņai vienkārši nebija dibena. Uz kāda video filmēšanu viņa ieradās biksēs ar pēcpusi palielinošiem polsteriem. Visi tam pievērsa uzmanību, bet, kad noskaidrojās, ka viņas dibens nav īsts, viņai palūdza uz filmēšanu vairs nenākt," medijiem stāstījis talantu meklētājs Tī Ali.

Viņš jauno meiteni raksturojis kā sabiedrības izdarītā spiediena upuri, kura svēti ticējusi tam, ka lielāks dibens padarīs viņu slavenu, bet par savu pārliecību jaunā studente samaksājusi ar dzīvību.

Meitene svētdien devās uz Filadelfiju, kur kādā ekonomiskās klases viesnīcā viņai veiktas nelegālas silikona injekcijas dibena palielināšanai. 12 stundas vēlāk viņa sajuta sāpes krūtīs, jaunietei bija apgrūtināta elpošana un viņa nogādāta slimnīcā, kur mediķiem skaistuma upures dzīvību neizdevās glābt.

Mediķu sniegtā informācija liecina, ka dibenā ievadītais lētais, celtniecības darbiem paredzētais silikons nonācis asinsritē, un šī iemesla dēļ apstājusies jaunietes sirds.  

Plastikas ķirurģijas eksperti, komentējot meitenes nāvi, atzinuši, ka nelegālas ķermeņa korekcijas izvēlas daudzas sievietes, jo tas esot krietni lētāk, nekā vērsties pie sertificētiem šo pakalpojumu sniedzējiem, tomēr ķirurgi daiļā dzimuma pārstāvēm ieteikuši rūpīgi pārdomāt šādu izvēli, salīdzinot šādas procedūras ar krievu ruleti.

Filadelfijas policija uzsākusi notikušā apstākļu noskaidrošanu, un uz aizdomu pamata par nelegālu silikona injekciju veikšanu aizturēti vairāki cilvēki, kuri, visticamāk, ir daļa no plaša un labi organizēta noziedzīga tīkla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!