Foto: Mango

Daudzi Latvijā pazīstami vīrieši ir vai tiek uzskatīti par iekārojamiem, taču lielākoties šāds viedoklis tiek pausts bez īpaša pamatojuma. Tāpēc izklaides portāls Mango piedāvā izvērtēt korelāciju starp populāru vīriešu nabām un ekspertu pētījumiem, ko tās liecina par cilvēka seksualitāti.

Lai gan naba ir vairumam latviešu vīriešu, ne visi to vēlas publiski atkailināt, tāpēc Mango piedāvā nelielu izlasi ar pēdējā laikā redzētajām nabām.

Šajā sarakstā iekļuvuši mūziķi Markus Riva, Kaspars Zlidnis, Raimonds Lagimovs jeb Dambis, Ozols, Nikolajs Puzikovs un nešķiramie grupas PeR dalībnieki, aktieri Intars Rešetins un Andris Bulis, sportisti Māris Verpakovskis, Aleksandrs Samoilovs un Ernests Gulbis, kā arī uzņēmējs Artūrs Bernāts.

Pakava forma

Šādu nabu īpašniekus nebiedē ne plīsušas caurules, ne finanšu krīze. Šādiem cilvēkiem piemīt spēcīga griba, mērķtiecība un stingrs raksturs. Ar viņu ir jautri un bezrūpīgi, bet gultā viņš ir maigs un iejūtīgs partneris. Šādi vīrieši kaisles uzplūdos ir ļoti aizrautīgi un gultā gatavi uz jauniem eksperimentiem.

Jautājuma zīme

Šāda forma liecina, ka tavs izredzētais ir iekšēji dzejnieks un ārēji komersants. Viņam patīk slava un risks. Sekss šādiem vīriešiem ir kā romantisks piedzīvojums - būdams labs psihologs, viņš spēj no kaislīga lauvas pārvērsties par pakļāvīgu jēriņu. Ar viņu kopā tu jutīsies kā dalībniece teātra izrādē, kurai nekad nav zināms noslēgums.

Komata forma

Naba, kas līdzinās komatam, liecina par pakļāvīgu un maigu raksturu - gluži kā zilonēnam no multiplikācijas filmas 38 papagaiļi. Viņš lieliski saprotas ar cilvēkiem un parasti īsteno veiksmīgu karjeru. Viņam nepatīk strīdi un skandāli, un viņam ir labas attiecības ar potenciālo sievasmāti (!). Gultā viņš "kūst" no maiguma izpausmēm un ir gatavs, kad tu sāksi diriģēt.

Bumbiņas forma

Bumbiņas formas nabas īpašnieki parasti ir izlutināti memmesdēliņi, kuri nespēj pieņemt patstāvīgus lēmumus un parasti izvēlas dzīvot "zem sievas tupeles". Šis pāraugušais mazulis vienmēr pieprasīs sievietes rūpes un uzmanību, un tāda vīrieša partnerei nevajadzētu brīnīties, ja viņš kā mīlestības apliecinājumu pieprasītu mannas putru brokastīs. Tomēr seksā šie vīrieši mēdz pārsteigt, jo mīlēšanos viņi uztver kā iespēju realizēt visu, kas līdz šim nav bijis ļauts, tādēļ viņi seksam nododas ar pārsteidzošu improvizatora degsmi.

Katedrāles forma

Vīrieši, kuru naba sastāv no vairākām krokotām "arkām", vēlas sasniegt baudījumu un pārākumu itin visā, ar ko nodarbojas, un tas attiecas arī uz seksu. Mīlas dzīve šiem vīriešiem ir ļoti svarīga, un viņi ne dienu nespēj nodzīvot bez kārtīga seksa. Šādu vīriešu partnerēm ir jābūt vienmēr gatavām, jo vairumā gadījumu jau neilgi pēc dzimumakta viņi vēlas to atkārtot, kā arī bez aizspriedumiem ir gatavi nodoties mīlas priekiem jebkurā vietā un laikā, nerēķinoties ar partneres vēlmēm vai protestiem.

Lauvas rīkles forma

Šāda tipa naba liecina par tā īpašnieka mērķtiecību un spītību, cīnoties par savu vietu zem saules, bet seksuālajā dzīvē lauvas rīkles formas nabas īpašnieki priekšroku dod daudzām sievietēm. Šādi vīrieši ir pārliecināti, ka viņiem piemīt tik daudz seksuālo spēju, ka vienai sievietei gluži vienkārši ar to būtu par daudz, tāpēc labprāt "dalās" ar vairākām partnerēm, un vairumā gadījumu daiļā dzimuma pārstāves pret to neiebilst, jo šie vīrieši lielākoties ir ļoti pievilcīgi un harizmātiski.

Tuneļa forma

Tuneļa formas nabas īpašnieki ir visnotaļ pašpārliecināti radījumi, kuri no savām sievietēm pieprasa nepārtrauktus apliecinājumus tam, cik lieliski, talantīgi un spējīgi viņi ir. Seksā šādi vīrieši lielākoties dod priekšroku dažādām lomu spēlēm, kurās viņiem svarīgi ir spēlēt pirmo vijoli, jo viņi sevi neglābjami uzskata par "pasaules nabu", un, ja sieviete vēlas sev mierīgu un drošu dzīvi, vieglāk ir ar to samierināties, jo mainīt šādu vīrieti ir bezcerīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!