Foto: Reuters/Scanpix

Žurnāls People publicējis ikgadējo pasaules skaistāko cilvēku sarakstu, kura pirmajā vietā šogad ierindojusies 41 gadu vecā amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (attēlā).

Pati Lopesa, komentējot savu iekļūšanu skaistāko sieviešu saraksta pirmajā vietā, atzinusi, ka viņa jūtas glaimota un patīkami pārsteigta par šādu pagodinājumu, it īpaši tādēļ, ka viņai tas izdevies, neraugoties uz savu vecumu.

Tāpat Lopesa intervijā žurnālam People atklājusi, ka ikdienā, pavadot laiku kopā ar dvīņiem un vīru, viņa no dekoratīvās kosmētikas lietošanas cenšas izvairīties.

"Tad es jūtos patiesi laimīga, jo varu pieskarties savai sejai, paberzēt acis vai sabužināt matus, neuztraucoties, ka kaut ko sabojāšu," pārdomās dalījusies Lopesa, kura gan darba un pienākumu dēļ ir gatava arī ziedot savu labsajūtu.

"Būt skaistai ir daļa no mana darba, un es nevēlos, lai kāds domātu, ka tas ir viegli. Tā nav. Skaistums prasa laiku un ir smags darbs, jo platekrāna televizors nevienam nav īpaši draudzīgs," ironizējusi Lopesa.

Pasaulē skaitāko cilvēku sarakstā žurnāls People iekļāvis arī 23 gadus veco amerikāņu aktieri Zaku Efronu, 35 gadus veco amerikāņu aktrisi Rīzu Viterspūnu un dziedātāju un aktrisi Džesiku Simpsoni.

Tāpat skaistāko cilvēku sarakstā iekļauta 27 gadus vecā aktrise un dziedātāja Mendija Mūra, Toma Krūza laulātā draudzene, aktrise Keitija Holmsa, tumšādainā Holivudas aktrise Dženifera Hadsone, vampīru sāgas Krēsla zvaigzne un Calvin Klein zīmola modelis Kelans Lucs, kā arī 55 gadus vecā "bīstamā mājsaimniece" Dana Deleinija un filmas Vieglas uzvedības teicamniece galvenās lomas atveidotāja Emma Stouna.

Galerijā: žurnāla People 2011. gada skaistāko cilvēku desmitnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!