Turku izcelsmes vācu modele un aktrise Sila Sahina (attēlā) kļuvusi ne tikai par pirmo Vācijas turcieti, bet arī par pirmo musulmaņu sievieti pasaulē, kura uzdrīkstējusies kaila pozēt populārajam žurnālam Playboy.

Kā ziņo ārvalstu prese, 25 gadus vecā Sahina popularitāti iemantojusi, pateicoties Ailas lomai seriālā Labi laiki, slikti laiki - "ziepju operai", kas tiek translēta Vācijas televīzijā.

Skaidrojot savus plānus kailai pozēt žurnālā, Sahina tos saistījusi ar vēlmi atbrīvoties no visa, kas viņu ierobežojis bērnībā. Turklāt skaistā aktrise ne tik vien ir lepna par savu uzdrīkstēšanos, bet aicinājusi arī citas musulmaņu sievietes sekot viņas piemēram.

Pēc žurnāla iznākšanas Sahina, protams, sastrīdējās ar savu ģimeni. Viņas mīļotais vīrietis, vācietis Jorns Šleinvoits, gan savu draudzeni aizstāvējis, sakot, ka tik skaistu ķermeni slēpt no sabiedrības ir noziegums, tomēr tas bijis pārsteigums arī viņam pašam - par saviem plāniem fotografēties kailai Sahina viņam izstāstījusi tikai tad, kad jau bija devusies uz foto sesiju Šrilankā.

Meitene intervijā pastāstījusi, ka viņas vecāki par šo meitas pozēšanu žurnālā bijuši ļoti neapmierināti. Viņas tēvs bijis ļoti satraukts, jo paredzējis topošo sadursmi ar turku un citu musulmaņu kopienām, savukārt māte kļuvusi tik nikna, ka atteikusies ar meitu runāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!