Foto: Itar-Tass/Scanpix

Populārā krievu dziedātāja, aktrise un sabiedrības dāma Žanna Friske (attēlā), kura savu slavu kaldinājusi gan ar dziedāšanu, gan, kā tas mūsdienās ierasts, ar daudzām erotiskām fotosesijām, pēdējos piecus gadus nebija publiski izģērbusies, taču tagad dziedātāja ir atgriezusies un savus fanus iepriecinājusi ar visai pikantu sesiju žurnālā Maxim.

Daudzu dziedātājas pielūdzēju ilgi gaidītā fotosesija būs skatāma žurnāla Maxim jūnija numurā, bet žurnāla interneta versija jau piedāvā nelielu ieskatu Friskes kailumos.

Fotosesija ar Friskes piedalīšanos notikusi Maldivu salās. Lai gan dabas apstākļu dēļ vairums cilvēku tur vienmēr staigā gandrīz kaili, Friskei pēc tik garas pauzes neesot bijis viegli saņemties, lai gan pēc tam viņa intervijā žurnālam atzinusi, kā, iespējams, šī ir labākā erotiskā fotosesija dziedātājas karjerā.

Krievijas mēroga popularitāti Friske iemantoja, pievienojoties meiteņu popgrupai Блестящие, kurā viņa bija no 1996. līdz 2003. gadam, līdz uzsāka solo karjeru. Savukārt ārpus valsts Friske ir pazīstama pēc Alisas Doņņikovas lomas Timura Bekmambetova filmās Nakts sardze un Dienas sardze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!