Foto: Mango
Populārā pašmāju uzņēmēja Irēna Pulkinena (attēlā) kādā intervijā atklājusi, ka neuzskata sevi par seksuālu sievieti – viņa bez seksa varētu dzīvot vairākus gadus un par to pat nedomāt.

"Par sevi varu teikt, man sekss ir caur galvu - ja man ar cilvēku viss ir kolosāli, sekss var būt kaut trīsreiz dienā, bet, ja ne, tad, kā saka, divreiz gadā - Ziemassvētkos un Lieldienās," intervijā žurnālam Santa paziņojusi Pulkinena.

"Droši vien manas prasības pret vīrieti ir pārāk augstas. Vēlos, lai vīrietis būtu par mani gudrāks, inteliģentāks, lai uz viņu varētu paļauties. Un, ja vīrietis stāv uz pjedestāla, kur vēlos viņu redzēt, tad gribu ar viņu seksu, bet, ja pjedestāls nav tik augsts, kā iedomājos, nu, tad nekā," atzinusi uzņēmēja.

"Neesmu seksuāla sieviete, bez tā es varu dzīvot. Varu bez seksa iztikt piecus gadus un par to nesatraukties. Nu, labi, ne gluži piecus... Bet varu par to nedomāt. Protams, saprotu, ka vīrietim, kurš ir ar mani, to vajag, bet tas atkarīgs no vīrieša - viņam vajag izdarīt tā, lai es sagribētu," atklāta bijusi uzņēmēja.

Uz jautājumu, vai viņa sevi uzskata par vīriešu vēlmju un ķermeņu pazinēju, uzņēmēja atbildējusi visnotaļ skeptiski. "Domāju, es viņus pazīstu, manējās vēlmes gan viņi nekad nav pazinuši. Vīrieši ir pārāk egoistiski," atzinusi Pulkinena.

Izklaides portāls Mango jau rakstīja, ka uzņēmējai ir attiecības ar diviem vīriešiem - Somijā dzīvo viņas vīrs, bet Latvijā kā viņas dzīvesbiedrs jau gadiem ilgi tiek minēts uzņēmējs Oskars Barševskis. Tiesa gan, intīmas attiecības viņai ir tikai ar Barševski.

"Ja ar vienu esmu tikusi līdz gultai, iepriekšējo gultu nogriežu. Ne tāpēc, ka man ir kaut kāda morāle, man vispār nav morāles. Attiecības nav tā, kā vienkārši glāzi šampanieša izdzert. Tas ir kaut kas vairāk. Es nevaru labi justies vienā dzīves periodā ar diviem vīriešiem. Ja man ir forši ar vienu, kam man vajadzīgs otrs?" dzīves patiesībās dalījusies uzņēmēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!