Foto: stock.xchng
Dienvidkorejiešu zinātnieki no Gačonas Medicīnas un zinātnes universitātes veikuši pētījumu un nonākuši pie secinājuma, ka pastāv tieša korelācija starp vīrieša dzimumlocekļa un divu viņa pirkstu garumu starpību.

Pētījumā piedalījās 144 vismaz divdesmit gadus veci vīrieši, kuri uz universitātes klīniku bija ieradušies pie urologa. Tad speciālisti visiem brīvprātīgajiem izmērīja dzimumlocekļa garumu erekcijas un miera stāvoklī, kā arī rādītājpirksta (digitus minimus manus) un zeltneša (digitus annularis) garumu.

Noskaidrojās, ka pētījuma dalībnieku vidū visīsākais loceklītis miera stāvoklī bija četrus centimetrus garš, bet visgarākais - 12 centimetrus garš. Vidējais locekļa izmērs visiem vīriešiem bija 7,7 centimetri. Savukārt uzbudinātā stāvoklī šis garums svārstījās no 7,5 līdz 17 centimetriem ar vidējo rādītāju 11,7 centimetri.

Tad tika izmērīti šo vīriešu rādītājpirksti un zeltneši, un garuma starpība starp šiem abiem pirkstiem bija no 0,88 līdz 1,12 centimetriem ar vidējo rādītāju 0,97 centimetri. Turklāt - jo mazāka bija šī starpība, jo lielāks izrādījās dzimumlocekļa garums erekcijas stāvoklī.

Savu atklājumu korejiešu zinātnieki izskaidroja ar zinātnes pasaulē jau aptuveni desmit gadus pazīstamo likumsakarību: jo mazāka garuma starpība starp vīrieša rādītājpirkstu un viņa zeltnesi, jo lielākai vīrišķā dzimumhormona testosterona iedarbībai viņš ticis pakļauts in utero periodā, jo, kā zināms, dzimumorgānu attīstība ir tiešā veidā saistīta ar dzimumhormonu receptoru blīvumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!