Foto: Mango

Leģendārās rokgrupas Līvi un apvienības Virga Hard Orchestra dalībnieks Ainars Virga (attēlā) šodien atgriezies darbā pēc mēnesi ilgas nopietnas ārstēšanās un ir apņēmības pilns svētdien kā žūrijas loceklis vērtēt šova Mūsu Zelta dziesma dalībniekus.

"Šodien pēc atvaļinājuma un ilgstošas slimības pirmo dienu esmu atgriezies apsarga darbā uz kuģa," izklaides portālam Mango atklāj Virga, kurš visai nopietni sasirdzis bijis apmēram mēnesi, un daļu no šī laika viņam nācies pavadīt Liepājas pilsētas centrālās slimnīcas stacionārā.

Tur Virgu ļoti pozitīvi pārsteigusi mediķu darbība un attieksme. "Atrodoties slimnīcā, man bija vislabākā apkalpošana - nekā, par ko sūdzēties," stacionārā pavadīto laiku raksturo mūziķis. Pašlaik viņš jau esot pilnībā atlabis un var pilnvērtīgi atgriezties darbā un mūzikā.

"Tā laikam tāda zvaigžņu sakritība vai kas saistīts ar mēness fāzēm, kas izskaidro to, ka tieši šogad daudziem skatuves cilvēkiem nācies nopietni saslimt," spriež Virga. Viņš noliedz baumas par to, ka viņa veselības problēmas sākušās jau ap festivāla Saldus Saule norises laiku, kad izpalika apvienības Virga Hard Orchestra uzstāšanās.

"Saldus Saulē toreiz neuzstājāmies, jo radās transporta problēmas un lielam orķestrim bija neiespējami atbraukt," patiesos apstākļus skaidro mākslinieks.

Nu jau viņš ar grupu atkal atsācis uzstāties, bet svētdien būs redzams kā žūrijas loceklis TV3 šovā Mūsu Zelta dziesma. Būt par žūrijas locekli Virga piekritis labprāt, jo arī pats ir iecienījis šo pārraidi.

"Nezinu, kādā jēgā, bet tā nu ir iznācis, ka sekoju Mūsu Zelta dziesmai, kaut gan nevarētu teikt, ka esmu liels šovu fans," smejas mūziķis un  piebilst, ka svētdien dalībniekus vērtēs kā mūzikas eksperts, neņemot vērā savas personīgās šova simpātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!