Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu dziedātāja Avrila Lavinja (attēlā) un viņas puisis Broudijs Dženners šonedēļ smagi piekauti – Holivudas viesnīcā Roosevelt Hotel viņus piekāvuši pieci vīrieši.

Par notikušo sabiedrību informējusi pati dziedātāja. "Es nekāvos. Es neticu spēka pielietošanai. Lai jūs saprastu: šodien naktī man uzbruka pieci cilvēki, kas parādījās no nekurienes. Tas nemaz nav labi. Mana seja ir sadauzīta," savā Twitter profilā raksta Lavinja, tiesa, par sasisto seju lietojot epitetu "fucked".

27 gadus vecā dziedātāja pastāstījusi, ka pēc uzbrukuma viņai ir uzsista acs, pārsists deguns, uz ķermeņa ir skrāpējumi, rētas un zilumi, kā arī izplēsti matu kušķi.

Savukārt viņas mīļotais vīrietis Broudijs Dženners, cenšoties aizstāvēt savu meiteni, esot pa pieri dabūjis ar pudeli. Viņam sākusies spēcīga asiņošana, un pēc incidenta viņš apmeklējis slimnīcu, lai noskaidrotu, vai ar veselību viss ir kārtībā.

Pagaidām nav zināms, kāds bijis negaidītā uzbrukuma, jo dziedātāja nav aplaupīta, bet tagad viņa ar sociālo tīklu palīdzību izsaka pateicību saviem faniem un draugiem, kas viņu atbalstījuši šajās grūtajās dienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!