Foto: stock.xchng
Visai īpatnējs gadījums fiksēts Oksfordšīras grāfistē Anglijā – tur kāds 14 gadus vecs skolnieks, izpildot visai ikdienišķu mājasdarbu, kurā bija jāapkopo vecāku cilvēku atmiņas par karu, pamanījās izvarot pats savu vecmāmiņu.

Kā vēsta resurss The Daily Mail, noziegums noticis pagājušajā sestdienā Bārnberijā, bet nepilngadīgais izvarotājs arestēts pēc divām dienām, 14. novembrī. Arī policisti esot bijuši šokā par nozieguma cinisma.

Izrādās, zēns pie vecmāmiņas ieradies Piemiņas dienas (Remembrance Day) sakarā, lai uzklausītu viņas stāstus par notikumiem frontē Otrā Pasaules kara laikā. Noklausījies 77 gadus vecās omītes bēdu stāstu, zēns uzklupis pensionārei un seksuāli viņu piesmējis.

Neko ļaunu nenojaušot, vecenīte savu mazdēlu sagaidīja komfortablā mājas atmosfērā un, virs naktskrekla uzvelkot halātu, sāka stāstīt par kara laikā pārdzīvotajām ciešanām. Izdzirdējis par nacistu zvērībām, zēns tik ļoti uzbudinājās, ka nogāza omīti zemē un sāka varot. Eksekūcija turpinājusies vismaz 40 minūtes.

Nelieti apturējis vien telefona zvans. Tad skolēns pametis aptaujāto vecmāmiņu un sācis pa telefonu runāt ar savu tēvu, upures dēlu. Šo mirkli vecenīte izmantoja, lai nospiestu trauksmes pogu - pēc 20 minūtēm ieradās policija, bet jaunietis pa to laiku jau bija aizbēdzis.

Cietusī joprojām nevar atjēgties no šoka un pārciestajām mocībām. Viņa nespēj saprast, kāpēc mazdēls tā rīkojies. "Pirmām kārtām man kauns, ka tas notika ar mani un nespēju viņam iztraucēt. Viņš ļaunprātīgi izmantoja manu labvēlību un gatavību atklāti izrunāties," medijiem stāstījusi sirmmāmiņa.

Viņa grib saprast, kāpēc mazdēls viņai nodarījis šīs "elles mocības". "Es cenšos dzīvot tāpat kā iepriekš, bet es nekad neaizmirsīšu, ko viņš nodarīja. Pēc izvarošanas pašas mājā es izjūtu vien naidu un riebumu," stāstījusi vecenīte.

Policisti neizslēdz, ka pusaudzim šis nav bijis pirmais izvarošanas gadījums - iespējams, viņš ir maniaks gerontofīls, kurš, aizbildinoties ar materiālu vākšanu skolas uzdevumā, klīst pa reģionu un izvaro vecenītes. Šobrīd arī šī versija tiek rūpīgi pārbaudīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!