Ceturtdien, 29. decembrī, savā dzīvoklī Maskavas centrā miris atrasts Krievijas kino un teātra aktieris Vjačeslavs Titovs (attēlā), kurš skatītāju mīlestību bija iemantojis ar lomām vairākos populāros detektīvžanra seriālos.

40 gadus vecā aktiera mirstīgās atliekas ceturtdienas rītā atradusi māte - galvā puskailajam vīrietim bijis celofāna maisiņš, ar kuru viņš ticis nosmacēts. Sākotnējā izmeklēšanas informācija liecina, ka pirms līķa atrašanas tas dzīvoklī nogulējis aptuveni diennakti.

Titovs televīzijas skatītāju cieņu bija iemantojis pēc otrā plāna lomām tādos seriālos kā Глухарь, Марш Турецкого и След un citos, kā arī ar darbu teātra izrādēs un pilnmetrāžas filmās.

Krievijas kino industrijas un teātra dzīves pārstāvji jau pauduši izbrīnu par notikušo un atzinuši, ka nespēj noticēt šim traģiskajam aktiera galam. Seriāla Глухарь režisors Guzels Kirejevs atklājis, ka viens no Titova sapņiem ir bijis tēlot Ļeņinu.

Kāds aktiera draugs Krievijas medijiem paudis aizdomas, ka Titovu nogalinājis kāds, ar kuru viņš iepazinies internetā.

"Viņš aktīvi darbojās dažādos sociālajos tīklos un iepazīšanās portālos. Sarakstījās un tikās galvenokārt ar vīriešiem. Sīkumus es nezinu, jo tā tomēr bija viņa privātā dzīve," klāstījis aktiera draugs.

Titovs arī bijis precējies, bet jau vairākus gadus dzīvo šķirti no sievas - šajā laulībā pasaulē nākusi meitiņa, kurai šobrīd ir seši gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!