Foto: Mango
Populārais latviešu mūziķis, raidījumu vadītājs un politiķis Valters Frīdenbergs (attēlā) neslēpj to, ka, ņemot vērā tipisko rokenrola dzīvesveidu, viņš ir kļuvis par visai nasku meitu ģēģeri, bet nevainību šobrīd 24 gadus vecais puisis esot zaudējis pirms astoņiem gadiem.

"Grāmatvedību neveicu, bet mūzikas lauciņš ir tāds, ka visu mūžu nodzīvot ar vienu partneri ir ļoti grūti. Man noteikti ir bijis vairāk nekā desmit sieviešu," intervijā žurnāla Shape februāra numuram stāsta jaunais mūziķis.

"Manuprāt, visneparastākās naktis ir tad, kad tu TO ar sievieti dari pirmo reizi. Mirklis, kad viss ir aizgājis līdz gultai, man šķiet ļoti īpašs. Trakākā nakts man bijusi vesela diennakts, kad ar dažām īsām pauzēm biju horizontālā stāvoklī," laimes brīžus atminas kārumnieks.

Runājot par seksu bez mīlestības, Valters vairāk sliecas to atbalstīt. "Teikšu jā, jo mēs, cilvēki, tomēr esam dzīvnieki. Daudzi dzīvnieku pasaules pārstāvji TO dara, lai turpinātu sugu, bet ir arī tādi, kas ar seksu nodarbojas prieka pēc. Piemēram, dažām pērtiķu sugām sekss ir izprieca, un no pērtiķiem mēs neko daudz neatšķiramies.

Turklāt, ja abi partneri vienojas par seksu bez mīlestības, neredzu iemeslu, kāpēc to nedarīt," uzskata Valters.

Puisis atzīst, ka ir "viens no retajiem vīriešiem, kam lielāku baudu sagādā tas, ka partnerei ir labi," un, runājot par bailēm, piebilst: "Vislabākais veids, kā izvairīties no grūtniecības vai slimībām, - ar seksu nenodarboties vispār!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!