Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu izdevums Journal of Sexual Medicine publicējis nenovērtējami nozīmīgas pamācības, kā pēc sievietes gaitas noteikt, vai viņa ir gatava izjust vaginālo orgasmu un vai viņa vispār ir gatava seksuāliem sakariem.

Kompleksu novērojumu gaitā secināts, ka lielākas izredzes vīriešiem tikt pie seksa ar sievieti ir tad, ja viņas gaita ir enerģiska, bet vienmērīga un bez straujām kustībām, turpretim, ja sieviete slāj gausi un nevīžīgi vai arī viņas kustības ir palēninātas un saspringtas, izredzes uz vētrainu seksu ir visai niecīgas.

Tāpat pētījuma veicēji atzinuši, ka par sievietes pozitīvo attieksmi pret iespējamiem seksuāliem sakariem liecina dabiski viegla gaita, kad katras solis ir kā loģisks ķermeņa korpusa turpinājums, bet sievietes, kuras pārvietojas ar straujiem atspērieniem, diezin vai ir noskaņotas mīlas dzīves baudīšanai.

Pierādīts, ka iegurņa muskuļu spriedze iet roku rokā ar dažādām seksuāli psiholoģiskām problēmām un traumām, bet, ja sieviete pārvietojoties šūpo gurnus, viss ir kārtībā - šīs būtnes ir seksuāli noskaņotas gandrīz vienmēr.

Tāpat pēc sievietes gaitas var uzzināt, cik lielām vaļībām sieviete ir gatava - ja gaita ir droša un pauž pārliecību, arī mīlas dzīvē šī sieviete visticamāk ir pārliecināta par savām spējām un vēlmēm un zina, ko viņa vēlas.

Tiesa, publikācijas autori godprātīgi atzinuši, ka viņu teorija pagaidām nav pilnīga un tajā iespējami vēl daudzi papildinājumi, kas noteikti tiks veikti tālākās izpētes gaitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!