Foto: Reuters/Scanpix
Vācu izcelsmes supermodele Heidija Klūma un britu dziedātājs Sīls (abi kopā attēlā) nolēmuši pielikt punktu septiņus gadus ilgušajai laulībai, šķiršanos kopīgā paziņojumā nosaucot par "draudzīgu".

"Lai gan esam nodzīvojuši septiņus gadus mīlošā, uzticīgā un laimīgā laulībā, pēc ilgām pārdomām esam nolēmuši šķirties. Visā attiecību laikā esam dziļi cienījuši un joprojām ļoti mīlam viens otru, bet esam atsvešinājušies," teikts pāra paziņojumā.

Vēl 2011. gada septembrī pāris laida klajā erotisku videoklipu dziedātāja singlam Secrets, kurā abi kaili gozējās gultā, taču tagad abi nolēmuši dzīvot šķirti.

Četrdesmit astoņus gadus vecais Sīls un par viņu desmit gadus jaunākā Klūma iepazinās 2004. gadā, kad viņa bija stāvoklī ar meitu Lēniju, kuras tēvs ir itāļu uzņēmējs un F1 boss Flāvio Briatore.

Supermodele un dziedātājs kāzas svinēja 2005. gada maijā Meksikā, un kopš tā laika viņiem piedzimuši trīs bērni - Henrijs (6), Johans (5) un Lū (2). Sīls adoptējis arī Klūmas meitu Lēniju.

Pāris bija pazīstams arī ar ikgadēju laulību zvērestu atjaunošanu greznā ceremonijā.

Īpašumu sadale pēc šķiršanās var izrādīties ilgs un sarežģīts process - saskaņā ar žurnāla Forbes datiem Klūma pagājušajā gadā nopelnījusi 13 miljonus sterliņu mārciņu, bet Sīla ienākumi nav publiskoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!