Foto: Vida Press
Vasara jau gandrīz sākusies, un to, kas mūs sagaida un ar ko, iespējams, jārēķinās jūnijā, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

AUNS

Foto: Shutterstock

Jūnija pirmajā pusē Merkura retrogrāda kustība nedaudz bremzēs jaunu lietu uzsākšanu, taču ļoti labi palīdzēs runu sagatavošanā un domu noformulēšanā. Vasaras Saulgriežu laiks Auniem būs vērtīgs, lai atrisinātu jautājumus, kas ilgi krājušies un apsūnojuši gluži kā laukakmeņi.

Komunikācija jūnijā Auniem palīdzēs izrāpties no nedaudz neomulīgās situācijas, kurā šobrīd iekūlušies. Jāpavada laiks ar patīkamiem cilvēkiem, jāuzsūc no viņiem informācija un piedāvājumi. Tajā visā noteikti būs kaut kas noderīgs, tikai to jāspēj ieraudzīt un saprast.

Vasara sāksies ar jaunu enerģijas devu, jauniem izaicinājumiem. Enerģijas uzplūdā Auni var ķerties pie izmaiņām imidžā. Saņems augstu novērtējumu, ja spēs apvienot stilīgo ar profesionālo.

Mīlas lietās jāsamazina pagriezieni, īpaši brīvajiem, kuri mīl ar acīm. "Tas patiesais nav acīm saredzams", kā reiz teica Mazais princis.


VĒRSIS


Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā kājas šķitīs ļoti smagas - darbi nevirzīsies uz priekšu, nesaprotamu iemeslu dēļ tos būs grūti realizēt. Pāris nedēļas nevajag censties sasniegt neaizsniedzamo, taču domāt par to, kā to paveikt, gan ir vērts.

Pārdomu ceļā atradīsi cilvēkus, kuri pratīs uz tavu jautājumu paskatīties pilnīgi citādi. Šiem cilvēkiem ir vērts uzticēt paveikt daļu no iecerētā. Ļoti liela loma būs mijiedarbībai - kur, ar ko, kā, ar kādu kustības ātrumu. Vērtē un apvieno spēkus. Pašiem Vēršiem spēki parādīsies jūnija otrajā pusē.

Mīlas dzīvē gaidāmi pārpratumi un vilšanās. Viens no otra gaidīsiet vairāk, gribēsiet kaut ko citādāku, bet tā arī nesapratīsiet, ko tieši. Ja esi nesaprašanā, kādēļ partneris nedara to, ko vēlies, pamēģini atbildēt uz jautājumu - vai tas ir viņa pienākums, vai tikai tavas iedomas.


DVĪŅI


Foto: Shutterstock

Saulīte kutinās un lutinās Dvīņu kustīgos neironus, un cauri visam ķermeni strāvos enerģija. Dvīņi skries un darbosies vēl aktīvāk nekā parasti. Jūnijā Dvīņi apzināsies savas spējas un pacelsies jaunā gaismā.

Var būt labas karjeras perspektīvas, uzmundrinošas sarunas ar darba devēju vai kādu no sadarbības partneriem. Ļoti labs fons gan emocionāli, gan finansiāli vērtīgām attiecībām.

Veselība un pašsajūta jāvērtē visaugstāk. Jāieklausās visās organisma norādēs. Ideāli, ja līdz ar dzimšanas dienas mēnesi sāc jaunu atveseļošanās, attīrīšanās ciklu, pievērsies sportiskām aktivitātēm, atsakies no kaitīgajiem ieradumiem. Katrs mazais solītis, ko spersi savas veselības un labas pašsajūtas virzienā, atklās mundra ķermeņa tiešo saistību ar izdošanos un laimes sajūtu.

Turi sev apkārt tikai tos cilvēkus, kuri tevi mīl, lolo un ir gatavi ar tevi kopā kalnus gāzt.


VĒZIS


Foto: Shutterstock

Vēžiem Jūnijā noderēs prasme pakāpties dažus soļus atpakaļ, lai apskatītos uz notiekošo no malas. Profesionālajos jautājumos nebūs retas tādas neveiklas situācijas, kad skatīsies savam partnerim vai darba devējam acīs un viens otru nemaz nesapratīsiet. Labi, ja jau savlaicīgi sapratīsi, ka nevajag savu viedokli nevienam ne tikai uzspiest, bet arī piedāvāt.

Ej savu ceļu, pārbaudi, kā dzīvē strādā tavas domas un idejas, pavēro, kas ar tām notiek. Jūnijs būs labs mēnesis. lai mācītos, klausītos un smeltos pieredzi. Tu saņemsi zināšanas un padomus, kas vēlāk ļoti noderēs - arī ziedi atplaukst tikai tad, kad saulīte ir labu laika sprīdi zemi sildījusi un lietus to laistījis.

Mīlas dzīve būs gana mierīga - kā jūra bezvējā. Brīvajiem un noskumušajiem tā radīs vieglu smeldzi, tiem, kuri salijuši kopā mīlas traukā, tā dos spēku un iedvesmu.


LAUVA

Foto: Shutterstock

Vai zini, kā izskatās Ēģiptes sfinksas seja? Tas ir tieši tas, kas tev jūnijā noderēs pilnīgi visās situācijās. Vēss un gudrs skats uz notiekošo būs tava jūnija vizītkarte. Tavu kūpošās enerģijas padevi nedaudz apslāpēs prāts - tas, kuram patīk vadīt mūsu dzīves, izvēles un domas. 

Tev noderēs, ja to liksi lietā svarīgu, stratēģisku jautājumu lemšanā, attiecībās ar darba kolēģiem un partneriem, profesionālajā jomā un sadzīvē. Tavu degsmi izrīkot jūnijā vajadzētu nomainīt uz sadarbību, jo ar tās palīdzību varēsi paveikt vairāk.

Lauva ir viena no tām zodiaka zīmēm, kurai jūnijs ir labvēlīgs jaunu lietu un projektu aizsākšanai. Jāņem vērā, ka planētu izvietojums var ieviest zināmas korekcijas domu formulēšanā, taču, ja ideja jau ir radīta, šomēnes ir lieliska iespēja tai ķerties klāt un dot dzīvības elpu.

Lauva būs tik ļoti noskaņojusies uz profesionālo virzību, ka romantiskā dzīve paliks otrajā plānā. Šis būs seksuāliem piedzīvojumiem bagāts mēnesis, taču solījumus "uz mūžu" no Lauvas skaidrā prātā neviens nesagaidīs.


JAUNAVA

Foto: PantherMedia/Scanpix

Sīkumi, sīkumi, sīkumi. Jaunava tos pamanīs ikvienā kolēģī, padotajā, garāmgājējā, zvanītājā un piegādātājā. Jūnija sākumā būs uzvilkts noskaņojums un nervoza attieksme pret visu apkārt notiekošo.

Tev liksies, ka viss notiek tieši ap un par tevi. Tas pamatīgi pabojās tavu nervu sistēmu. Trauksmainais noskaņojums radīs labu bāzi daudzām kļūdām un pārpratumiem. No tā vienmēr ir iespēja izvairīties, vairākkārt skaitot līdz desmit vai ļaujoties mīlestībai.

Romantiskā dzīves puse šomēnes būs daudz izteiksmīgāka, daudz piepildītāka un mierīgāka. Tās valgos daudzi pīsies tik sirsnīgi, ka nākamie mēneši var nest ģimenes pieaugumu. Šajā dzīvē ir jautājumi, kas klauvē pie durvīm vien dažas reizes simts gados. Izmanto iespēju.

SVARI

Foto: Shutterstock

Merkurs mēneša pirmajā pusē Svariem ļaus ieraudzīt daudzas mazas nianses, kas dienu no dienas ietekmē darba rezultātus. Vērtīgi papētīt savas darbības, runas un kustības, lai izvērtētu cik katrai no tām būtiska loma ir tajā, ko dari.

Jūnijā Svariem būs ļoti labas attiecības ar līdzcilvēkiem. Var atjaunoties sakari ar kādu senu draugu vai beidzot atrisināties domstarpības ar svarīgu cilvēku. Droši ej uz sarunu, izrādi iniciatīvu un turies pie siltām un draudzīgām attiecībām. Tas var lieti noderēt arī darbā, jo tieši labas attiecības un skaidra un atklāta valoda paver durvis uz sasniegumiem.

Naudas jautājumi palēnām sāks nokārtoties. Nāksies pievērst uzmanību kādai problēmai, kas velkas līdzi jau ilgu laiku. Svarīgi turēties pie vienas taisnības, vienas nostājas un neiesaistīt tajā jaunus personāžus.

Privātajā dzīvē būs jāiet uz kompromisiem,  daudz jāsarunājas, jāatklāj savas emocijas un pārdzīvojumi. Jārūpējas par emocionālu tuvību, jo sadzīvē patērēsi visu savu enerģiju un partnera problēmas šķitīs kā papildus smagums.

SKORPIONS

Foto: Shutterstock

Jūnijā Skorpionus pavadīs lēnīgums un šaubas. Ļoti daudz dzirksteļu, lai bīdītu kaut kādus jaunus procesus, nebūs. Labāk pievērsties tam, kas jau iesākts, kas jau rit savu gaitu.

Neizlēmība var būt sprungulis paša riteņos, jo tā ļaus sapņot un tiekties, pārspīlēt ar savu varēšanu, taču spēka un pārliecības nepietiks. Tā var palaist vējā labas iespēja.

Daudzus lēmumus šomēnes ietekmēs tas, kā spēsi pats sevi novērtēt. Mēneša pirmo pusi pavisam noteikti vērts pavadīt pārdomās, ne mutuļojošā skrējienā uz visām debess pusēm. Tavā ceļā gadīsies arī sarežģīti un piņķerīgi procesi.

Privātajā dzīvē vēlēsies ieviest lielāku skaidrību un noteiktību. Ar muguras smadzenēm jutīsi, vai ir vērts ielikt savu enerģiju attiecību sakārtošanā, vai tomēr ļaut, lai tās plūst prom.


STRĒLNIEKS


Foto: Shutterstock

Jo vairāk domāsi, jo vairāk darīsi. Lielāka rosība radīs milzīgu apjukumu plānos, cilvēkos un sarunās. Merkurs mulsinās Strēlnieku, liks sprunguļus riteņos un radīs daudz situāciju, no kurām būs jāizkļūst ar skaidru galvu un sausu muguru.

Līdz Vasaras Saulgriežiem tev jāatrisina daudz problēmu, kas novedīs pie lielu mērķu sasniegšanas - tā būs šī mēneša veiksmes atslēga. Lai gan tev nepatīk risināt problēmas, katrā no tām būs ievērpts pa zelta diedziņam. Ja skaidri apzināsies savu iesākto projektu ceļu un izveidoto attiecību vērtību, tad pavisam drīz pamanīsi, kā tās iespējams īstenot.

Jūnijā kā niedre vējā locīsies privātā dzīve. Tajā svarīgi nemest sausas pagales jau dziestošās oglēs, bet ļauties mirklim. Partneris pats parādīs, kuri jautājumi prasa papildus uzmanību. Sarežģītākie no tiem Strēlniekam būs kā nagla pēcpusē un traucēs nosēdēt mierā, traucēs turēt mēli aiz zobiem. Sakāpinātajās emocijās tiks pieņemti sāpīgi lēmumi. Vairāk gan tie sāpinās partneri, bet Strēlniekam vēlāk būs jāvāc asaras. 


MEŽĀZIS


Foto: Shutterstock

Laimes luteklis - spožas gaismas puteklis. Tā Mežāzis jutīsies teju uz katra soļa, galvenokārt, pateicoties emocijām, kurām arvien vairāk ļausi ienākt savā dzīvē. Šis būs cerību un mīlestības piepildīts laiks Mežāžu dzīvē - mīlestība un vieglums, taureņu spārnu vēzieni pret taviem smaidošajiem vaigiem.

Kādam būs atnācis lielais iespēju laiks spēcīgam "jā" vārdam, bet cits rūpēsies par omulīgu kopā būšanu. Būs arī tādi, kam pienākumu kalns neatstās daudz laika baudām. Būtiskākais, kas ar jums var šomēnes notikt, ir sajūta, ka vēlaties uzņemties lielākas rūpes par ģimeni, veidot to un būt tajā.

Biznesa jautājumos jārēķinās ar problemātiskiem un piņķerīgiem jautājumiem, kas aizņems nepieklājīgi lielu daļu ikdienas, atstājot pavisam maz iespējas pievērsties lielajām un svarīgajām lietām.


ŪDENSVĪRS


Foto: Shutterstock

Iepriekšējos mēnešos vēji un ūdeņi tevi nēsāja turpu šurpu, dodot un ņemot, apdāvinot un atstājot pliku. Tie rimsies, viens pēc otra atkāpsies un ļaus tev rīkoties ar to, kas palicis. Visas šīs izdzīvotās jezgas rezultātā pamanīsi dažas labas perspektīvas, izkristalizēsi vērtīgus ļaudis, ar kuriem kopā būšana kļūs arvien baudāmāk.

Profesionālos jautājumus virzīsi čakli un atbildīgi ar sajūtu, ka esi pieņēmis pareizus lēmumus un dodies pa drošu lielceļu. Šomēnes tavas pozīcijas darbā nostiprinās patiesa iedziļināšanās jautājumu būtībā un neatlaidīga darbošanās. Ir vērts nogurt divtik šodien, lai līksmotu par sasniegto rīt.

"Dzīve ir prieks. Tad, kad ir izpildīts pienākums, tad dzīve atkal ir prieks", - šis ir Ūdensvīra jūnija galvenais moto. Pēc ilgākas klusēšanas atkal priecēsi draugus un kaimiņus ar savu klātbūtni dažādos pasākumos un ballītēs. Visam pa vidu gūsi neatkārtojamas sajūtas, pavadot laiku kopā ar bērniem. Izmanto katru iespēju būt tur, kur valda patiess prieks.

ZIVIS

Foto: Shutterstock

Zivis baudīs jūniju kā medusmēnesi. Nebūs pat svarīgi - pirmo, trešo vai septīto. Romantiskās attiecības noteiks toni vismaz līdz Saulgriežiem, un tajās tu būsi gatavs uz visu - precēties un doties mīlas pielietā ceļojumā. Soļi vedīs Zivis pa rozīgos toņos krāsotu pasauli.

Brīvajām Zivīm ļoti labas iespējas tikt pie ilgi gaidītā mīļotā cilvēka, kas, iespējams, atgriezīsies no senas vai ne tik senas pagātnes. Ceļojums kruīzā var būt liktenīgs tiem, kas ilgojas pēc apskāvieniem un serenādēm.

Tiem, kuri laiku pavadīs ar muguru pret pienākuma atzveltni, jābūt gataviem par saviem plāniem runāt skaļi. Labi veiksies dažādās prezentācijās, konferencēs, izstādēs. Aktīva dalība tajās pavisam drīz dos rezultātu, kas patiks gan tev, gan direktoram, protams, ja vien arī viņi nav Zivis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!