Foto: F64

Otrdien, 26. jūnijā, uz Tallinas un Čaka ielas stūra Rīgā atklāts jauns mazo dzīvnieku modes namiņš ar nosaukumu Ļusi i Olsi jeb latviskajā variantā, kā rakstīts uz modes nama izkārtnes, Ļusija un Olsija.

Kā medijus informē modes namiņa pārstāve Ella Aleksejeva, Ļusi & Olsi dzīvnieku modes namiņā būs atrodama profesionālā kosmētika un barība, kā arī iespēja izmantot skaistumkopšanas pakalpojumus un SPA procedūras dzīvniekiem, 90% gadījumu - maziem sunīšiem.

Jaunā modes namiņa atklāšanā notika vasaras kolekcijas prezentācija. Drēbes dzīvniekiem, kas izgatavotas no dabīgiem audumiem, ir paredzētas tieši vasaras dienām, tāpēc tērpu kolekcijā bija apģērba gabali, kas atgādināja par sauli un jūru.

Uz atklāšanas pasākumu ar saviem sunīšiem bija ieraušies arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp dziedātāja Diāna Pīrāgs un antikvariātu īpašnieks Viktors Avotiņš un dzīvesbiedri Jeļenu, kuri ir Latvijā stilīgākās kucītes Frančeskas īpašnieki.

Sīkāk ar Ļusi i Olsi piedāvātajiem pakalpojumiem var iepazīties uz vietas Tallinas ielā 57b vai arī īpaši izveidotā modes namiņa mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!