Foto: Privātais arhīvs

Talantu šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā izpildītāja Anete Volmane (attēlā pa kreisi) vairākkārt uzsvērusi savu mīlestību pret dzīvniekiem. Meitenes mīlule ir čihuahua šķirnes kucīte Beta, bet nu Anetes ģimenes locekļu skaitu papildinājuši arī trīs kucēni, kam drīzumā jāmeklē jaunas mājas.

Lai gan Beta Anetes ikdienā ienāca neplānoti, suns ir meitenes lielākais acuraugs. ”Vienmēr biju domājusi, ka, ja kādreiz būšu saimniece sunim, tad noteikti  kādam no lielo sugu pārstāvjiem, piemēram, retrīveram. Bet sanāca tā, ka puisis, ar ko reiz biju kopā, uz Rīgu atveda kucēnus, lai atrastu tiem jaunus saimniekus.

Kucēni pāris dienu dzīvojās pie manis, un, kad pirmo reizi ieskatījos grozā un ieraudzīju Beču, vienkārši sapratu, ka tas ir mans suns. Tur nebija variantu, es vienkārši iemīlējos!" sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Anete.

Šobrīd Betai pasaulē nākuši kucēni - divas meitenes un puika. Tie ir nedaudz vecāki par mēnesi, un Anete dzīvniekiem palēnām sākusi meklēt jaunus saimniekus, jo šobrīd meitenei pietiekot ar Betas kompāniju..

”Kucēni šobrīd sāk apzināt pasauli sev apkārt, un, tos brīdi pavērojot, rodas smaids visai dienai, jo ik brīdi notiek dažādi smieklīgi atgadījumi. Arī Beta labprāt pavelkas līdzi un spēlējas ar mazajiem," priecīgajos jaunumos dalās Anete.

Nākotnē dziedātāja tomēr cer iegādāties vēl vienu suni, īstenojot sen loloto sapni par retrīvera šķirnes mīluli.
Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!