Foto: DELFI
Aizvadītajās svētku brīvdienās neparasts piedzīvojums gadījies pašmāju producentam Jurim Milleram (attēlā), kurš, atgriežoties no kāda koncerta, naktī uz ceļa sastapis neparasti drosmīgu dzīvnieciņu.

Pēc brīvdienām Millers savos sociālo tīklo profilos izvietojis jauku un aizkustinošu video, kurā iemūžināta viņa un lapsiņas tikšanās, kas piedzīvota pie Viesītes, atgriežoties Rīgā no Nika Matvejeva koncerta.

Video redzams, kā dzīvnieciņš satraukti skrien pa priekšu Millera vadītajai automašīnai, bet tad acīmredzot saprot, ka šī tikšanās ar "šovbiznesa haizivi" var izvērsties bīstama un metas prom no ceļa. Tiesa, kā aizkadrā komentē Matvejevs, nekur tālu lapsiņa vis nebēg, paliekot turpat ceļmalā.

"Braucām naktī no koncerta, pēkšņi redzam - uz ceļa sēž lapsa un skatās uz mums. Mēs apstājāmies, bet lapsēns tik un tā nekur nemuka. Tā kā katru dienu kaut ko tādu redzēt neizdodas, tad paķērām telefonu un sākām filmēt.

Lapsēns izrādījās kautrīgs un sāka mukt, turklāt nevis no ceļa nost, bet vispirms - taisni pa šoseju," sarunā ar DELFI Izklaide par neparasto piedzīvojumu stāstīja Millers un pauda gandarījumu, ka abām pusēm šī tikšanās beigusies veiksmīgi.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka ne tik veiksmīgi tikšanās ar lapsām savulaik beidzās citam Latvijas šovbiznesa pārstāvim Kažam jeb Kārlim Būmeisteram - viņam un draugiem Ukrainā lapsas gan apskādēja veselību, gan nodarīja materiālus zaudējumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!