Foto: stock.xchng
Sentlūsijas iedzīvotājiem no Dienvidāfrikas Republikas izdevies noskaidrot, kurš nokodis galvu lielajam krokodilam, kurš tika izskalots pie vietējās pludmales krastiem – tā izrādījusies milzīga haizivs.

Stāsts sācies ar to, ka pie Dienvidāfrikas krastiem izskalota prāva krokodila galva, un, spriežot pēc tās izmēriem, reptilis bijis vismaz trīs metrus garš. Šo ainu nofotografēja un nofilmēja Keriju-Smitu laulātais pāris, kas dzīvo Sentlūsijā.

Sākumā par krokodila slepkavu prātoja tikai vietējie iedzīvotāji, bet drīz vien savas pārdomas izteica eksperti no visas pasaules - kad laulātie šo video izvietoja savā Facebook profilā, tas kļuva par īstu interneta sensāciju.

Populārākās versijas par krokodila slepkavu bija vai nu tīģerhaizivs, vai kāds asinskārs behemots, bet bijušas aizdomas arī par malumedniekiem. Tomēr vietējie iedzīvotāji nešaubās - slepkava ir baltā haizivs.

Keriju-Smitu laulātais pāris dzīvo Sentlūsijas piekrastē un katru rītu saullēktā izved pastaigāties savu suni. Viņi apgalvo, ka tik precīzi nošķelta galva liecina tikai par baltās haizivs kodumu un izslēdz malumednieku rīcību.

Viņi ir pārliecināti, ka malumednieki nekad mūžā nepamestu dzīvnieka galvu, jo tieši krokodila galva un zobi ir malumednieku visvērtīgākais ieguvums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!