Holandiešu fotogrāfs Sēss de Jonge sociālajos tīklos sarīkojis neparasti augstsirdīgu akciju – viņš sameklējis zēnu, kurš 2012. gada vasarā vilcienā bija aizmirsis savu plīša lācīti.

Kā vēsta Holandes izdevums AD, de Jonge pagājušā gada jūlijā lācīti atrada vilcienā uz Hornu. Viņš to pārnesa mājās, nofotografēja un savā Facebook profilā ievietoja sludinājumu par tā atrašanu.

Kad neviens neatsaucās, fotogrāfs sociālajos tīklos lācītim izveidoja pašam savus profilus. Tur viņš publicēja fotogrāfijas ar lācīša piedzīvojumiem dažādās pasaules malās un rakstīja, ka lācis vēl aizvien gaida savu likumīgo īpašnieku.

Divas reizes uz sludinājumu atsaukušies citi cilvēki - viens no viņiem vienkārši bija gribējis pajokot, bet otrs izmisīgi meklēja kādu citu lācīti.

Galu galā noskaidrojās, ka lācīša īpašnieks ir trīs gadus vecais zēns Lučano, kurš dzīvo Nīderlandes rietumu pilsētā Hārlemā. Zēna māte sazinājās ar de Jongu, lai lācīti nogādātu savam dēlam.

Drīz vien viņa izveidotajā Facebook profilā parādījās ieraksts, kurā rotaļlieta pasludināja sevi par "laimīgāko lāci pasaulē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!