Par interneta sensāciju strauji kļuvis video, kurā iemūžināta kāda dabas fotogrāfa misēklis – brīdī, kad entuziasts ūdenskrātuves malā fotografēja krokodilu, tas metās virsū vīrietim, un tikai paša veiklība izglāba vīrieti no sakropļošanas.

Video sižetā redzams, kā fotogrāfs Antonio Ruiss no Kostarikas pūļa auru pavadībā demonstrē savu apbrīnojamo drosmi, upes malā cenšoties iemūžināt krokodilu, kas tiek pievilināts ar gaļas gabaliem.

Kad vīrieša uzmanību novērš skaļa klaigāšana, viņa apjukumu cenšas izmantot fotosesijas galvenais varonis, kuram, iespējams, bija apnikusi sev pievērstā uzmanība - dzīvnieks metas laukā no ūdens, un tikai vīrieša reakcijas ātrums un žiglās kājas paglābj viņu no iespējamā locekļu zaudējuma.

Video pēc tā ievietošanas globālajā tīmeklī aplūkots jau vairāk nekā 125 tūkstošus reižu, bet vairums tā skatītāju šajā situācijā nostājušies krokodila pusē, norādot, ka šāda dzīvnieka reakcija bijusi tikai pašsaprotama pēc fotogrāfa un viņa biedru kaitinošās iejaukšanās dzīvnieku ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!