Foto: Privātais arhīvs
Kāda Argentīnas fermera dzīvi par elli pārvērtis viņa saimniecībā piedzimis kazlēns ar cilvēka galvu - nu zemniekam jāklausās dažādi apvainojumi, tostarp apvainojumi zoofilijā.

Argentīniešu fermeris Villalba nokļuvis plašākas sabiedrības lokā pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījušās viņa saimniecībā piedzimuša kazlēna - mutanta fotogrāfijas.

Bildes sociālajos tīklos ievietojis fermera draugs, lai demonstrētu, kas notiek, ja saimniecībās tiek izmantoti pesticīdi - ķīmiskas vielas, ko izmanto cīņā pret dažādiem kaitēkļiem.

Vīrietis ārvalstu medijiem norādījis, ka vēlējies pievērst uzmanību pesticīdu izmantošanas iespējamajām blakusparādībām. Tomēr kazlēna fotogrāfiju publicēšana nav guvusi cerēto efektu - tā vietā vietējie iedzīvotāji sākuši apvainot zemnieku un viņa radus.

Daži kaimiņi pauduši uzskatu, ka fermeris piekopj īpašus rituālus un eksperimentē, bet citi piedēvējuši vīrietim dzimumattiecības ar kazu.

Nemitīgie apvainojusi fermas īpašnieka dzīvi pārvērtuši par elli - kā vēsta ārvalstu mediji, "vīrietim nācies aiziet pagrīdē". Pašlaik ar neapmierinātajiem kaimiņiem sociālajos tīklos ar domām apmainās fermera sieva Olga Villalba, kura apgalvo, ka ne viņas radinieki, ne draugi nav iesaistīti kazlēna - mutanta ieņemšanā.

"Kazlēns piedzima nedzīvs, mēs vēlējāmies no tā iespējami ātri atbrīvoties, tāpēc apglabājām bedrē. Tāpat viss ir skaidrs - tā ir ģenētiska mutācija, ko izraisījuši pesticīdi. Diemžēl cits kaimiņš, kurš bija klāt dzīvnieka apbedīšanas brīdī, nofotografēja kazlēnu un attēlus publicēja internetā - tas viss arī kļuva par iemeslu muļķīgajiem un absurdajiem apvainojumiem," norādījusi Olga. 

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!