Foto: Vida Press
Nesen pasaules medijos satraukumu izraisīja kāds vērsis no Īrijas, kurš neinteresējās par kopošanos un, pēc saimnieka domām, bija gejs, un tāpēc saimnieks bija nolēmis tik nejēdzīgu radījumu nogalināt.

Taču tagad par šo vērsi vārdā Bendžijs ir iežēlojies Sems Saimons, kurš viņu nopircis par 5000 mārciņām un, pārvedot uz savu fermu Norfolkā, dāvājis viņam dzīvību.

Saimons jau daudzus gadus ir vegāns, taču 2012. gadā viņam tika diagnosticēts vēzis pēdējā stadijā, un ārsti pateikuši, ka viņam nav vairs atlicis daudz laika.

Tāpēc Saimons paziņojis, ka pirms nāves grib paveikt dažus labus darbus, bet savu mantību - aptuveni 100 miljonus dolāru - ziedot dzīvnieku aizstāvības organizācijai PETA un vairākām citām labdarības iestādēm.

Savu bagātību Saimons nopelnījis, būdams ļoti veiksmīgs producents Holivudā, rakstīdams scenārijus un producēdams dažādus seriālus. Saimons ir viens no cilvēkiem, kuri izstrādājuši tēlus vienam no visu laiku veiksmīgākajiem TV projektiem - multiplikācijas seriālam Simpsoni.

Tagad Bendžijs ar Saimona gādību ir ar privāto lidmašīnu attransportēts uz viņa fermu Anglijā, kur jau sadraudzējies ar iepriekšējo iemītnieku - kastrēto vērsi Aleksu (abi kopā attēlā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!