Fotogrāfei Elkei Fogelzangai (Elke Vogelsang) visvairāk patīk fotografēt suņus, jo īpaši pašas trīs mīluļus – Nūdlu, Skautu un Lolī. Visi trīs ir amizanti un ļoti rotaļīgi, kas tos padara par lieliskiem fotomodeļiem.

Lai gan Nūdls, Skauts un Lolī ir mākslinieces mīļākie modeļi, pateicoties kuriem, parasti top visjautrākās un izteiksmīgākās bildes, viņa fotografē arī citus suņus. Tie ir gan citu saimnieku mīluļi, gan suņi no patversmēm, kas gaida saimniekus. Arī Nūdlu, Skautu un Lolī Fogelzanga ir adoptējusi no patversmes.

Jautrā trijotne kļuvusi par fotogrāfes galveno iedvesmas un prieka avotu, tādēļ viņa jūtas ļoti pateicīga patversmēm, kur ieguvusi savus četrkājainos draugus. Tā iespaidā Fogelzanga vairākām dzīvnieku patversmēm palīdz, bez maksas fotografējot suņus, kas meklē mājas, un arī pati aicina adoptēt dzīvniekus no patversmes, sakot, ka tieši tur var atrast visīstākos "dārgumus".

Elke Fogelzanga par savu mērķi noteikusi radīt nevis šabloniskas, bet individuālas un iespaidīgas fotogrāfijas, kas citus sajūsminātu tāpat kā viņu pašu.

Vairāk mākslinieces fotogrāfiju (starp citu, viņa fotografē arī cilvēkus) var aplūkot viņas mājaslapā www.elkevogelzang.com un "Facebook" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!