Foto: Publicitātes foto

Priecīgs notikums! Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa izvēlētais krustbērns, dzīvnieku patversmē "Labās mājas" mītošā suņu meitene Dūda, atradusi sev ģimeni, kas gatava suni pieņemt savās mājās, ziņo aģentūra LETA.

MansDraugs.lv jau vēstīja, ka prezidents kļuvis par krusttēvu patversmes suņukam. Nu tapis zināms, ka suņu meitene Dūda devusies uz jaunām mājām!

Dzīvnieku patversmes "Labās mājas" vadītāja Astrīda Kārkliņa aģentūrai LETA stāstīja, ka ģimene, kura izraudzījusies Dūdu par savu jauno mājas mīluli, ir no Jūrmalas un ģimenē jau līdz šim ir bijuši suņi.

Taujāta par Dūdu, Kārkliņa sacīja, ka interese nav bijusi tik liela, kā patversmes darbinieki bija gaidījuši. "Tas, ka nebija liela ažiotāža, pat priecē mūs. Tas apliecina, ka cilvēki savu izvēli neizdara tikai tāpēc, ka sunim pieskārusies kāda prominenta persona. Priecē, ka izvēle dzīvnieku pieņemt vai nepieņemt mājās tiek rūpīgi pārdomāta," skaidroja patversmes vadītāja.

Savukārt raidījuma "Ķepa uz sirds" producente Inese Kreicberga sarunā ar MansDraugs.lv atklāj, ka ir priecīga un gandarīta, ka raidījumā parādītie patversmju dzīvnieciņi atrod jaunas mājas, kā noticis arī šajā gadījumā. Ik nedēļu kāds sabiedrībā zināms cilvēks dodas uz kādu no dzīvnieku patversmēm, lai pievērstu uzmanību to iemītniekiem un parādītu, ka arī būrī sēdosais sunītis, ticis pastaigā, ir aktīvs un dzīvespriecīgs.

"Prezidents ir dzīvnieku draugs," par Raimonda Vējoņa viesošanos patversmē stāsta producente. Viņa ir priecīga, ka prezidents pavadījis laiku ar dzīvniekiem, turklāt ieradies ar gardiem našķiem, kas tika patversmes iemītniekiem. Tāpat viņa priecājas, ka Dūda nu ir atradusi jaunas mājas.

Patlaban dzīvnieku patversmē "Labās mājas" mitinās 80 kaķi un vairāk nekā 120 suņu. Kārkliņa informēja, ka ziemā cilvēki kūtrāk dodas uz patversmēm, lai izraudzītos suni, kuru turpmāk dēvēt par savas mājas mīluli.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!