Foto: Publicitātes foto
"Kurš gan mani nepazīst? Esmu Bils. Visi, kas reiz bijuši Ulubelē, noteikti mani redzējuši, daudzi mani samīļojuši un pakasījuši aiz auss," tā suņu puikas Bila vārdā raksta dzīvnieku patversmes "Ulubele" pārstāvji. Viņi ir izveidojuši īpašu "Facebook" lapu ar mērķi atrast Bilam jaunas mājas.

Portālam MansDraugs.lv patversmē stāsta, ka šī ir pirmā reize, kad kādam no tās iemītniekiem ir izveidots šāda lapa. Bils patversmē pavadījis diezgan ilgu laiku, tāpēc nolemts šādi meklēt dzīvniekam mājas.

Patversmes darbinieki sirsnīgi aprakstījuši Bila ikdienu no suņa skatu punkta, pieminot gan to, ka četrus gadus vecais Bils redzējis, kā mājās aizbrauc vairāki desmiti patversmes ķepaiņu, gan to, ka arī Bils ir pelnījis mīlošus saimniekus.

Foto: Publicitātes foto
Bils dzīvo patversmes sargpostenī, sargājot patversmi un redzot visus, kas tajā ierodas. "Visi jau pieraduši, ka te esmu es un tikai es. Gribētos piekrist, ka pieradis esmu arī es. Bet... nē. Mani neviens neņem. Kaut kā tā... bēdīgi. Visi mīļo, visi uzmundrinoši uzsmaida, uzsit uz pleca, bet mājās neved..." par Bilu rakstīts lapā.

"Kad ļaudis priekā sasārtušiem vaigiem stiepj kādu mazo kucēnu kārtot adopcijas lietu, man gribas uzsaukt: "Hei, mīļie, vai maz zināt, cik daudz problēmu, rūpju un stresa jums atkristu, ja ņemtu mani?" Esmu pamatīga, nosvērta rakstura vīrs, kura uzvedības sīkākās nianses jums mācēs izstāstīt visi patversmē," vēsta informācija.

Plašāk par Bila raksturu, īpašībām un ieradumiem var lasīt īpašajā "Facebook" lapā "Adoptē Bilu".

Par Bila adopciju interesenti lūgti zvanīt uz patversmi pa tālruni 20203333 vai rakstīt uz e-pasta adresi ulubele@ulubele.org.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!