Vācu aitu suņi bieži tiek izmantoti darbā dienestā. Daudzi noteikti atcerēsies filmu "K-9" ar aktieri Džeimsu Beluši galvenajā lomā, un arī tur viņa uzticamais draugs un kompanjons bija vācu aitu suns. Taču kādā policijas iecirknī ASV darbojas atraktīvs suns Maksimuss, kura gaitām var sekot līdzi sociālajos tīklos.

Vācu aitu suns Maksimuss nav tikai uzcītīgs dienesta suns. Viņš ir arī galvenais varonis fotogrāfijās, kurām seko līdzi tūkstošiem interesentu gan portālā "Facebook", gan "Instagram".

Maksimuss jeb Makss, kā viņu mēdz dēvēt, ir policijas dienesta suns Vermontā, ASV. Viņa saimnieks ir Nikolass Arlingtons, kas ir uzņēmies rūpes par četrkājaino draugu un ir izveidojis arī sociālo tīklu profilus, kur publicē dažādas fotogrāfijas no abu ikdienas.

Fotogrāfijās Makss redzams gan darbā, gan mājās, kur atpūšas un reizēm pat skatās televizoru. Viņš ir īpaši iecienījis spēlītes ar bumbiņu, tāpēc reizēm mēdz aicināt savu saimnieku uz spēlēm, pat ja Arlingtons tobrīd strādā.

Makss ir jautrs un darbīgs dienesta suns, kura piedzīvojumus fiksē ne vien fotogrāfijas, bet arī video. Piemēram, policijas darbinieki nofilmējuši, kā vācu aitu suns draiski mēģina noķert ūdens strūklu no šļūtenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!