Reizēm pietiek vien ar skatienu, lai kāds cilvēks paliktu atmiņā uz ilgu laiku. Tā ir arī ar dzīvnieciņiem, kuru skatiens mēdz būt visai neparasts un pat amizants. Ar savu aizdomīgi glūnīgo skatienu slavens kļuvis arī Sibīrijas haskijs Anuko, kura skatienu noteikti nevarēsi aizmirst!

Anuko saimniece ir 20 gadus vecā Jasmīna Miltona no Šropšīras Lielbritānijā. Interesanto suņuku viņa iegādājusies 2014. gadā, lai mīlulis palīdzētu viņai cīnīties ar bipolārajiem traucējumiem, kuru dēļ jaunā sieviete pat mēģinājusi izdarīt pašnāvību, raksta "Hindustan Times".

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on Oct 2, 2016 at 2:04pm PDT

Suns tik tiešām palīdzējis Miltonai uzlabot savas dzīves kvalitāti. Turklāt Anuko iepriecina arī citus cilvēkus, kuri ir ievērojuši haskija neparasto, šķietami aizkaitināto un aizdomīgo skatienu, kāds redzams teju vai visās viņa fotogrāfijās.

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on Sep 30, 2016 at 2:00pm PDT

"Viņš ir ļoti mīļš, viņam patīk cilvēki," savu četrkājaino draugu raksturojusi Miltona. "Viņš ne mirkli nav bijis sabozies!"

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on Sep 25, 2016 at 9:01am PDT

Haskija īpatnējo, viņam raksturīgo purniņa izteiksmi viņa novērojusi jau tad, kad mīlulis bijis pavisam maziņš. Tāds skatiens viņu pavadot visu dzīvi, skaidrojusi Miltona.

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on Sep 5, 2016 at 8:35am PDT

"Pirms viņa es biju ļoti zemā savas dzīves posmā. Kad biju slimnīcā, man kāds teica, ka suns ir ļoti labs terapeits un ka viņš palīdz savam saimniekam," atceras Anuko saimniece.

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on Aug 12, 2016 at 6:29am PDT

"Man viņš tiešām palīdzēja! Iegādājos viņu trīs mēnešus pēc tam, kad iznācu no slimnīcas," teic Miltona. Jaunā sieviete esot apņēmības pilna studēt psiholoģiju Bulgārijā, un tic, ka suņuks viņai palīdzēs ne tikai emocionāli, bet arī materiāli. Haskijs Anuko ar aizdomīgo skatienu jau saņemot gana daudz piedāvājumu piedalīties reklāmās, fotosesijās un citos projektos, par ko Miltona saņem atlīdzību. "Tas nenosegs visu studiju maksu, bet viņš noteikti palīdzēs!" cerību pilna ir Anuko saimniece.

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on Jul 29, 2016 at 11:24am PDT

Sekot līdzi interesantajam Anuko var "Facebook" lapā, "Instagram" profilā un "YouTube" kanālā, kur līdzās Anuko redzami vēl citi haskiji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!