Foto: AFP/Scanpix
Vai bieži esi baudījis sporta notikumu kopā ar četrkājaino draugu? Sporta klubs Čikāgā īstenojis interesantu akciju, aicinot savus skatītājus un līdzjutējus uz spēli ierasties kopā ar suni, tādējādi uzstādot jaunu pasaules rekordu.

Lai uzstādītu jaunu rekordu, bija nepieciešams vismaz tūkstotis suņu, taču ieradās 1122 četrkājainie draugi. Beisbola spēles laikā tika uzstādīts jauns pasaules rekords visvairāk suņu sporta pasākumā, ziņo "Chicago Tribune".

Rekords novērots Čikāgā, ASV, beisbola spēles laikā Čigākas "White Sox" mājas laukumā. Klāt bija arī Ginesa rekordu grāmatas pārstāvis, kas pasniedza arī rekordu apliecinošu rakstu.

Kā rekords tika sasniegts? "White Sox" kluba pārstāvji iepriekš izziņoja, ka 13. septembra spēles skatītāji var ņemt līdzi savus četrkājainos draugus. Pirms spēles suņuki, no kuriem daži bija ģērbti "White Sox" fanu drēbītēs, veica goda apli ap spēles laukumu. Vēlāk kluba pārstāvji izteicās, ka suņi bija diezgan skaļi, taču viss pasākums izvērties neparasti jautrs. Pat spēles laikā spēlētāji varējuši dzirdēt suņu rejas.

Interesanti, ka rekords tika fiksēts aptuveni desmit minūšu laikā, kurā suņiem bija jāatrodas savās sēdvietās skatītāju tribīnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!