Kad izdzirdam kādu pazīstamu un mīļu melodiju, tā vien gribas tai dziedāt līdzi. Pat tad, ja esi četrkājainais draugs, kuram visiemīļotākā dziesmas daļa ir tieši piedziedājums. Lūk, kā to dara suņuks Oskars!

Video galvenais varonis ir zeltainais retrīvers Oskars, kuram ļoti patīk dziedāt. To pamanījis arī mīluļa saimnieks, kurš novērojos – Oskaram īpaši patīk pasaulslavenā itāļu operdziedātāja Andrea Bočelli izpildītā dziesma "The Prayer", kura ieguvusi Zelta globusa balvu kā 1999. gada labākā dziesma un nominēta arī ASV Kinoakadēmijas balvai "Oskars".

"Oskars vienmēr gaudo, kad mana mamma uz klavierēm spēlē tieši šo daļu no "The Prayer", tāpēc mēs nolēmām to iemūžināt video," aprakstā minējis retrīvera saimnieks. "Viņš gaudo vienīgi šajā dziesmas daļā, un līdz šim viņš gaudojis tikai tad, kad skan šī dziesma." Dzirdams, ka suns savas vokālās spējas izrāda brīdī, kad skan dziesmas piedziedājums.

"Es nolēmu parādīt šo video pasaulei, jo mana ģimene domā, ka tas ir amizants."

Nedēļas laikā video skatīts vairāk nekā 130 tūkstošus reižu, un ar Oskara "dziedāšanu" publicēts vēl viens video, kurā, līdzīgi kā pirmajā, zeltainais retrīvers gaudo tieši dziesmas piedziedājumā. Video aprakstā saimnieks norādījis, ka drīzumā noteikti varot gaidīt vēl visādas dziesmas un video ar Oskaru galvenajā lomā.

Gaudojoši suņuki gan nav nekāds retums. Esam jau stāstījuši par samojedu, kas pīkstina rotaļlietu un izjusti dzied tai līdzi, savukārt haskijs Zevs sevi jau vairākkārt pierādījis kā ietiepīgu mīluli, kas gaudo un nevēlas doties pastaigā, kā arī nevēlas mosties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!