Foto: Privātais arhīvs
Otrdien, 15. novembrī, Gulbenē no mājām aizskrējis samojedu šķirnes suns vārdā Tango, portālam "MansDraugs" vēstīja suņa saimnieki, aicinot ikvienu aplūkot fotogrāfijas un ziņot, ja viņu četrkājainais draugs ir kaut kur manīts.

Veiksmīgā kārtā ģimenes mīlulis nākamajā dienā tika atrasts un nogādāts saimniekiem, portālam vēsta Ilze Kaparšmite.

"Visas savas ģimenes vārdā, vēlos pateikt milzīgu paldies ikvienam, kurš piedalījās ilgstošā, nogurdinošā mūsu ģimenes drauga un mīluļa Tango meklēšanā! Paldies Lanai Ļebedevai un Raimondam Rutkim, un viņu bērniem, mēs veiksmīgi esam atguvuši savu palaidni! Tas ir neizsakāms prieks, neaprakstāmas sajūtas! Paldies visiem"

"Tango ir balts vidēji liela auguma ar kuplu spalvu. Ārēji viņu var sajaukt arī ar laiku sugas suni," stāsta saimniece Ilze Kaparšmite.

Meklējot Tango, iepriekšējā naktī tik apārmeklēta Gulbene un apkaime. "Milzīgs paldies visiem brīvprātīgajiem, katram, kurš iesaistās. Ir jauna diena, redzamība krietni labāka, turpinām meklēšanu. Iespējams, ka suns jau ir ārpus pilsētas vai varbūt pamanījies doties līdzi kādam svešiniekam. Varbūt tiešām kāds, labu gribēdams, ir paaicinājis līdzbraukšanai," stāstīja Ilze, aicinot meklēt Tango arī ārpus Gulbenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!